Mi a véleményetek arról hogy visszatért Orbán Viktor,és hatalmasabb a szakálla mint valaha?
Figyelt kérdés
Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr hazatért iskolakezdésre,és úgy néz ki marad a hatalmas szakálla.
Mi a véleményetek doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr szakálláról?
2022. szept. 1. 12:08
1/19 anonim válasza:
Te csak a szakállát veszed észre? A pocakjával mizu?
2/19 A kérdező kommentje:
Az volt eddig is a miniszterelnök úrnak,szakálla nem.
2022. szept. 1. 12:10
3/19 anonim válasza:
Nem az a baj hogy nagy szakálla van, hanem az hogy lop. Szarok én a szakállára, lelkiismeretet növeszthetne inkább, az fontosabb lenne.
4/19 anonim válasza:
Hát ha én csak a képet láttam volna, meg nem mondtam volna hogy ez Orbán Viktor.. :D
Inkább mondtam volna hogy egy idős nyugdíjas egy panel lakásban.
6/19 anonim válasza:
Azt hiszi, ezzel egy kedves öreg bácsika benyomását kelti majd. Hát... végül is Göncz Árpádnak is bejött - az egyik legalkalmatlanabb közt. elnök volt (az alkotmánybíróság sorra semmisítette meg az általa aláírt törvényeket), de mivel kedves kis öreg bácsikának nézett ki, meg lefordította a Gyűrűk Urát (ami csak féligazság), ezért máig tisztelik, szeretik.
7/19 anonim válasza:
Banyek, pont úgy néz ki a képen mint az utcáról befogadott csövesek. Lehet már készül azokra az időkre mikor ki lesz semmizve.
8/19 anonim válasza:
7
Lölö meghúzta a nadrágszíjat, nem telik borotvára.
9/19 anonim válasza:
Szégyen, és senki nem szól neki, hogy "B*meg, égeted magadat".
Ilyenkor hol van a híres pofázás, hogy "mer a magyarok ilyenek: kipcsakiasan szakállasak", "mert a zemberek akarták, hogy így nézzen ki"?
10/19 anonim válasza:
Tuti van valami oka ennek a hülyeségnek, de nem tudom mi. Egyre nagyobbat csalódok a fideszben, és nyilván nem a szakáll miatt, de lassan tejesen őrültnek tűnik O.V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!