A Fair Right youtube csatornán ami videókat bevág a csávó, azokat mind a Fidesz emberei hamisították?
#29, mert te a világon minden dolgot ismersz, igaz? ...
De ha már annyira jól tájékozott vagy, igazán belinkelhetnéd.
Egyébként meg eddig a „magyar ballibekről” volt szó, hogy külföldön mit hazudoznak, teljesen irreleváns.
#30, nem, megintcsak nem állítottam ilyet.
Szerintem menj vissza általános iskola 1. osztályába, és tanulj meg olvasni, addig érdemi vitát nem lehet veled folytatni, mert egyszerűen a szövegértésed nem létezik.
Mondjuk ennyi ésszel nem is csodálom, hogy az ilyen fideszpénzelt oldalak hazugságait tövig beszopod, gondolkozás nélkül.
#32, nem problémáztam rajta. Egyébként meg egy dologról valamit nem tudni, az pedig egy másik, hogyha valamit rosszul tudsz.
De tessék, itt a remek alkalom; mutasd meg, hogy ki, mikor, hol állított olyat, hogy 0rbán bebörtönzött politikusat. Mert ugye te ezt állítottad. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyi igaz belőle.
#33, ezt a fideszen kívül ki állítja?
Mert a fidesznek nyilván érdeke, hogy az ellenoldalt lejárassa ott, ahol csak lehet.
Ha azt mondom, hogy te egy köcsög tolvaj vagy, az már rögtön igaz is lesz?
De érdekes módon ugyanennek a fordítottját (0rbán Putyin csicskája) már nem fogadod el igaznak.
Kérdező hol élsz te? Nem tudtad, hogy csakis a jobboldal szokott hazudni? Komolyan nem hiszem el, hogy vannak még hozzád hasonló boomerek, akik szerint nem csak a jobboldal hazudik.
Még ilyen kamu twitter profilokat is csinálnak a jobboldaliak, ahol elszigetelt eseteket akarnak úgy beállítani, mint ha nem is csak elszigetelt eseteket lennének: [link]
Nem értem mért kell ilyen kamu twitter profilokat csinálni meg az origot meg kuruc.infot meg foxot olvasgatni amik álhíreket terjesztenek, amikor ott van a telex meg a 444 meg CNN meg az MSNBC meg a BuzzFeed ami sosem tenne ilyet, mert álhíreket is csak a jobboldal terjeszt.
Látszik kérdező, hogy agymosott vagy mert benyelted a fehér felsőbbrendűségi kormány propagandát mert csak hiteltelen oldalakat olvasol a sok független objektív oldal helyett, mint amilyen a telex meg a 444, meg csak az M1-et nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!