Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magasabbra emelte a jegybank...

Magasabbra emelte a jegybank az alapkamatot, mint Gyurcsány idejébe volt. Mit fofnak a fideszesek mantrázni?

Figyelt kérdés
Már Gyurcsány idejében is jobb volt.

2022. aug. 30. 14:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
20%

"Feri is magyarázhatta volna ezzel, az orosz-grúz vagy az afganisztáni háborúra fogva"

Tényleg? Na, mesélj, milyen szankciókat vezetett be az EU az orosz cuccokra az orosz-grúz bunyó idején? Csakmert én nem emlékszem, de hát én csak egy hülye jobber vagyok, te biztosan tételesen fel tudod sorolni, hogy éppenséggel az orosz-grúz háború hogyan érintette Magyarországot.

2022. aug. 30. 14:59
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

21-es, hova kötötték ki a hrivnyát, kik és mivel? Gatyamadzaggal? :-))))))

Ilyen szinten hülye is csak egy fideszes lehet :-)))

2022. aug. 30. 15:00
 23/27 anonim ***** válasza:
79%

Gondolom a hrivnyát is ugyanazok "köthették ki", akik a lejt, a zlotyit, a levát és a cseh koronát is megerősítették a forinthoz képest!

Tényleg világméretű összeesküvés zajlik gyerekek! Minden valutát kikötöztek valahova, csak direkt a forintot nem! :-)))))))

Még véletlenül sem lehetséges, hogy az elbaltázott "unortodox" (értsd: prociklikus) gazdaságpolitika taszított a csőd szélére minket, ugye? :-))))

2022. aug. 30. 15:03
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
#15, 19, 23: Uh. Ne haragudj meg, de a nevelőiden kívül minden egyes szavad ordas hazugság, még lektorálni sincs kedvem. Bőven elég, hogy még a te "oldaladon" állók is leszavaznak a f@szba (ami azért ezen az oldalon ritka jelenség), talán mégsem mindenki él ennyire vakon.
2022. aug. 30. 15:05
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

#24. Ezt is ideértve. Amikor a döbbenetes tudatlanság óriási pofával párosul, és azt hiszed, hogy közgazdasági értelemben a "kikötni" az valamiféle összeesküvés-elmélet, az zseniálisan szórakoztató egyébként. :)

*névelőiden kívül.

2022. aug. 30. 15:07
 26/27 anonim ***** válasza:
83%

Látom itt néhányan elkezdtek jatszadozni a narratívákkal. Hadd szálljak be én is!

Amihez Gyurcsánynak, illetve az MSZP-nek 8-10 évnyi sz*r kormányzás kellett, ahhoz a fidesznek elég volt KEVESEBB mint 2 év. Annak ellenére, hogy előtte soha olyan magas EU-s ingyenpénzeket kaptak évente. És annak is ellenére, hogy kétharmaddal és rendeleti kormányzással kvázi semmi az égvilágon nem állt az útjukba.

Megértem, ha valakinek nem tetszik a narratíva, de merje csak azt mondani bárki is, hogy nem tényszerű amit mondtam.

2022. aug. 30. 16:00
 27/27 anonim ***** válasza:
8%

24)Az eurò is mélyrepülésben a világ többi konvertibilis valutáihoz képest

PS:Az ukrán nemzeti bank pedig rögzìtette a hryvnya árfolyamát még február végén,azért nem változik.

2022. aug. 30. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!