Ha Dúró Dóra csinálna egy DNS tesztet és kimutatná van kisebbség a felmenői között ledarálná magát?
11!
Helyette is válaszolok: Igen.
11
Ha káros a könyv ,vagy kétséges hogy az adott korosztályra milyen hatással van,akkor remek figyelem felkeltés volt csakugyan !
15
Szerintem meg demokratikusan lettek beszavazva a parlamentbe ,és növekedett azóta is a népszerüségük..
Ergo van arra igény bőven ,amit képviselnek.Jol tették hogy rafkosan megoldották hogy ne itt vonuljanak. Nagyon megnéznék arról amúgy egy népszavazást ,hogy kell nekünk a Pride vonulás vagy sem !
Szerintem meg az olyan emberek károsak ,akik annyira frusztráltak,hogy gyűlöletük tárgyának a nevét sem írják direkt helyesen.Nyipvan nem véletlen van így.
Látom ,megakadt a túrótorta a torkodon.:)
Pedig szerintem szánalmas és szégyenteljes dolog volt. Olyan "dögöljön meg a szomszédé is" kategória...
Ennél már csak az a balf@sz volt szánalmasabb aki abba kis halálfejes vitorlás csónakba volt a dunán amikor ment a pride felvonulás. Az idióta kiírt a vitorlára egy tök hosszú (és full értelmetlen) szöveget, de arra nem gondolt hogy már 10 méterről sem lehet elolvasni.
Na meg az a fantáziátlan stop lmbtq pedofilia molinó a margithídon lefogadom az is a mihasznák műve volt....
19
Te szereted minden szánalmas velük kapcsolatban,mert utálod őket.
Még a nevüket sem írod helyesen mert ennyire frusztrált vagy .
Ezek után nehéz komolyan venni a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!