Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai László valódi neve...

Toroczkai László valódi neve tényleg Toróczkói? Csak nem használja, mert túl sok lenne a liberális elitnek, ha az ősi magyarok előtt tisztelegne vele és ezért mértéket tart?

Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as, ez eredeti vezetékneve Tóth!
2022. aug. 30. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

11-es, komolyan? :-))))))))))))))))) Tényleg Tóth????? :-)))))

Jézusom, mennyire tipikus! Jaj de gáz. Én ezt nem is tudtam! :-)))))

Jaj de kínos, ez a nímand képes volt egy erdélyi származásra utaló ál-történelmi nevet magyarosítani magának? Jaj de gáz, te szentúristen.

Ezt erdélyiként mondom! Hát most még jobban sajnálom a torockóiakat :-))

Szégyellte, hogy tót (szlovák) származásra utal a neve?

2022. aug. 30. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Tóth László.

Valami újságíró volt, akkor kezdte el használni álnévként a Toroczkait. Aztán amikor politizálni kezdett, akkor hivatalosan is felvette.

2022. aug. 30. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:

13-as, köszi, hogy leírtad, nem tudtam. Ez annyira tipikus mihazánkos-régijobbikos eset! A második számú "kedvencem" lett a zsidó származású antiszemita után.

Ezek kisebbrendűségi komplexusos, bizonyítási kényszeres, hasadt tudatú emberek, akik nagyon izzadnak, hogy magyarabbak legyenek a magyaroknál is (igazi magyar embernek ezen nem kell ennyit lihegni, főleg ennyit gyűlölködni).

A Tóth amúgy valóban szlovák származásra utaló név - sokat megmagyaráz a szlovákosan gyűlölködő vadnacionalizmusából...

Jézusom, de gáz ez az egész csűrhe. Még a nevük se igazi!

2022. aug. 30. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!