Mi Hazánk szavazók! Mit szóltok ahhoz, hogy a 444 tényellenőrei leellenőrizték és hamis hírnek minősítették Toroczkai László egyik legfőbb kampánytémáját, a Covid-diktatúrát?
Azokat a retardokat, akik a mi tanyánkra szavaznak, nem szokták zavarni olyan dolgok, mint tények, meg valóság.
Ők a szíriuszról jöttek, az oltásban csip van, bill gates gyártotta a covidot, a zsidók resetelni akarják a világot, és kész, bárki bármit mond, ez így van, aki érvelni próbál, az nyilván zsidó és része az összeesküvésnek.
Tetszik, hogy már a tényellenőrzők munkájáról is hazudtok hangulatkeltés gyanánt, mert tudjátok, hogy a prolik még azt sem ellenőrzik le :)
Hol írtak a Lakmusznál ilyen témában, kérdező, linkelnéd nekem?
Én semmi ilyen témájú írást nem látok.
Az ostobákat pedig továbbra sem érdeklik a tények, csak a nekik tetsző irányba mutató, botegyszerűségű szlogenek a, valljuk be, influenszerektől. Mert gondolkodni fáj, arra lusták vagytok, de arra persze van igényetek, hogy mindenkinél okosabbnak tartsátok magatokat. Erre tökéletes a nektek tetsző diszkontáras Megafon-droidokkal való együtthümmögés.
Ez az egy párt aki valamennyire valós dolgokat állít a kovidról is.
Persze még mindíg sokan vannak ellene , mert féltik a pozíciójukat tőlük.
De úgyis a Mi Hazánk lesz a következőkben aki átfogja venni a hatalmat.
EZzel is meg a többi dologgal is már teljesen átmosták az emberek agyát és ezt nehéz lesz normálisan vissza vezetni még a Mi Hazánknak is.
Szóval az egyik leg elfogultabb balos portál, amelyik a jobboldalról csak rosszat írt eddig. Legyenek azok Trump, Orbán, Toroczkai, stb, az majd hirtelen "független" tényellenörök segítségével 'bebizonyitja' hogy a magyar nemzeti jobboldal új alakja, SZERINTÜK, nem mondott igazat. Zseniális! :))
Amúgy erről nem hallottam csak Tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!