Miért az oktatás magas színvonalára hivatkoznak a jelenléti oktatásnál?
Figyelt kérdés
Felnőttként megértem, hogy az iskola egy gyerek megőrző. Amíg a szülő dolgozik, addig ott figyelnek rá. Viszont felnőttként azt is tudom, hogy tanulni online is lehet. Annyira pedig nem vagyok öreg, hogy ne emlékezzek arra, hogy mennyire szólt az általános iskola a tanulásról. Ott az életről sokat tanultam, voltak nagy csínyek, csomó délutáni foci. Na de azt mondani, hogy ott szakmai munka folyik... Komolyan? Ennyire idétlennek akarják nézni az embert?2022. aug. 30. 10:25
1/1 anonim válasza:
Lehet hogy te csak rosszalkodni meg focizni jártál de valaki tanulni is. Ha te is ezt tetted volna nem írnál ilyen majomsagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!