Milyen intézkedéssel lehetne növelni Magyarországon a gyermekvállalási kedvet?
Mi az, amitől több fiatal pár vállalna gyereket?
Mert azért a CSOK meg a babahitel nem tűnik annyira átütő sikernek.
Hát a bevándorlás amúgy megoldás lenne, de abból senki sem kér érthető módon. Másik megoldás lehetne esetleg a határon túli magyarokat idecsábítani, támogatással stb. és Ők is növelnék a népességet, gazdaságot, hozzájárulnának a kultúrához de ez is népszerűtlen intézkedés lenne valószínűleg.
Magyarországnak egy 360 fokos fordulat kellene. Erős oktatás, kiváló egészségügy, egyensúly a fizetés-ár arányban és akkor lehetne növelni az életkedved, meg a gyerekvállalási kedvet, illetve az itt maradást is. Bár jelenleg a kormánynak ez nem érdeke. Szerintem a CSOK elhibázott döntés, sokkal racionálisabb és hosszabbtávú tervek kellenének. Plusz majd a most született gyerekek viccelődhetnek azzal később hogy "Csak a CSOK miatt kellettél". Nem értek egyet a CSOK-al.
2es, ki a tököm beszélt itt LMBTQról? Neked agyadra ment valami...
És félreértés ne essék, GYERMEKVÁLLALÁS támogatása volt a téma, nem a NÉPESSÉGNÖVEKEDÉS támogatása. Valóban, utóbbira vannak olyan módszerek amihez nem kell gyereket vállalni, mert egyszerűen idecammog valaki kívülről.
De nem ez a téma.
Hanem a születések számának növelése.
Úgyhogy 3as, 4es, köszi a választ, ti a kérdésre ávlaszoltatok.
Igaz, nekem van feleségem és hát őőőőő én nem akaork még 1-2 másikat :D Ágyas, na, az mehet, de feleség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!