Momentumosok, hogyan élitek meg, hogy Gulyás felmosott Gelencsérrel?
Az elején próbált a Momentum elnöke furmányos, ravasz és odamondó lenni, de nagyon csúnyán visszafelé sült el a sztori, amit nem lehet annyival letudni, hogy nyilvén fideszes volt a közönség.
A Fegyőr-Partizán interjú 2.0-nak lehettünk tanúi?
19: ami azért sokat elmond a Momentumról :D
20: így van, igazad lett! Nem magát a műtétet népszerűsítik, hanem a nemváltást mint olyat normalizálják. Mesekönyvekből olvasnak fel nekik, amiben a kisfiú kislány akart lenni meg ilyenek, aztán kiskorúakból "drag kideket" csinálnak, és őket istenítik. Óriási különbség, lebuktam, nyertél!
Kérdező, pont annyira igaz, mint hogy Orbán máglyán égetést és kínvallatást akar. Miért mert támogatja a kereszténységet, innentől meg ugye, nem kell folytatnom. :)
Támogatod a máglyahalált és a kínvallatást?!
Ezen a szinten érvelsz!
Még mindig nem sikerült bizonyítanod, hogy MAGYARORSZÁGON óvodában népszerűsíteni akarják a nemváltást.
Tovább megyek: Orbán a pallosjogot is be akarja vezetni, hiszen a főispánoknak pallosjoguk is volt.
Nahát miféle ember vagy te, pallosjog, máglyahalál, kínzáspárti... szép, mondhatom!
Amúgy be tudod linkelni a részt, ahol felmossa vele a padlót? A feléig néztem, elég uncsi volt, de mindkettő szarul szerepelt. Gelencsér még oké, mert új, de Gulyás kritikán aluli volt. Ritkán ilyen rakás szar.
Nem akarok beleszólni a nagyon okos vitádba, mert látszik, hogy űvölt rólad az értelem, de...
"Amikor Hitler szónokolni kezdett, senki nem gondolhatta, hogy egyszer [...]"
Ez a példa miért releváns arra, amit a #22-es mondott? A #22-es is olyan történelmi eseményt mondott, ami alapján reális, hogy a fidesz máglyán éget el élve embereket.
"Az LMBTQ ugyanis nyugaton jelen van, és látjuk, hogy mit csinálnak azokban az országokban"
Jah, semmit.
Attól aztán félni kell. :D
"a náciknál nem lehetet látni, hogy mire lesznek képesek"
Ez amúgy ebben a formában nem igaz, beszélgess egy pszichológussal, aki ismeri Hitler beszédeit, jól látszik az irány és, hogy milyen embertípusról van szó.
A kérdés végig a kegyetlenség mértéke volt, sosem az, hogy eljön-e.
25: azért releváns, te bohóc, mert egy hasonlat, tudod? Leírtam, hogy miben hasonló a nácik dolga az LMBTQ-hoz és miben nem: a nácikról senki nem gondolta volna, hogy egy nap tömegeket gázosítanak el és égetnek, az LMBTQ-ról ezzel szemben már világosan kiderült, hogy gyermekmegrontó szándékaik vannak.
Ha nem vagy képes értelmezni, amit írok, akkor funkcionális analfabéta vagy.
No lám! Sérelmezed a stílusom aztán itt homározol engem?! :D
Bizony, '89-ben senki sem feltételezte Orbánról, hogy a pallosjogot, az inkvizíciót és a máglyahalált akarja visszaállítani, és tessék, te pedig támogatod. ;)
Te meg vallj színt: hülye vagy, vagy troll, vagy mindkettő, mert a ma 15:57-kori hozzászólásod alapján végképp nem tudom eldönteni.
Nem, még így sincs értelme. Szóval hoztál egy példát, ami rossz példa? :DDD
Nem sok retardáltat láttam, aki így érvel.
Bebizonyítom, hogy az opel astra egy autó, jó? Azzal bizonyítom, hogy a boeing az egy repülő. :DDDD
"gyermekmegrontó szándékaik vannak."
Egyénként ez pont nem derült ki.
Másrészt, a keresztények egyházról pont tudni, hogy pedofilok nagy számban vannak, így a logikád szerint keresztény pártra sem lehetne szavazni.
Ahogy amúgy a fidesz fasiszta, így rájuk emiatt sem szavaznál.
Természetesen csak akkor nem, ha komolyan veszed a nevetséges érvedet. :)
"funkcionális analfabéta vagy."
Mondja ezt az, aki olyan példát hoz, ami rossz példa és teszi ezt direkt, mint valami idióta. :D
ma 16:30
Azért célszerű az időponttal hivatkozni, sorszám helyett, mert gyakran törölnek hozzászólást, ahogy most is, és ilyenkor minden elcsúszik, a szövegben lévő hivatkozás így hibássá válik.
Ahogy azért nem célszerű azt használni, mivel dátumból is lehet több, pl. a "ma" az meg fog változni.
De egyébként már most is két 16:17-es komment van, mivel tegnap is és ma is írtak akkor.
Arról nem beszélve, hogy az időre hivatkozás is rossz lesz, ha törlik a kommentet, amire hivatkozol. Szóval ha nem idézel szószerint, akkor kb. mindegy, hogy milyen hivatkozási módszert használsz.
ma 23:07
A hozzászólásnál látszik a dátum, tehát ha augusztus 31.-én írja valaki, hogy "ma", ott nyilván nem az előző napira gondol. Dátum ctrl+c, Ctrl+v, vagy húzással simán megy.
Amúgy nagyon ritka, hogy eltérő napokon óra percre megegyezve legyenek hozzászólások, nem lehetetlen, de ritkaság.
Ha törlik a hozzászólást, akkor eltűnik nyilván az, amire hivatkozik az ember, de legalább ez egyértelművé válik, és nem tévesen egy másik hozzászólásra hivatkozik, ami bizonyos esetekben magyarázkodásra ad okot, mert máshoz szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!