Liberálisok : Most, hogy Orbán megvette a Vodaphont, átmentek másik szolgáltatóhoz?
20.
Akkor ne beszélj agyarul se és ne is élj Magyarországon, mert az is ahhoz köthető!
Yettel: roaming díjzóna 2: 2,8 mb felhasználva, 5900 forint 😂, múlt havi számlámból. Ide se gyere.
26
Várjál már!
Az nem gond, hogy miattatok 5x áron kell venni gázt, hogy a "szegény ukránoknak" jobb legyen,ami nem is jobb.
De te egyáltalán nem vállalsz semmit: "a többi vagy drágább, vagy minőségben rosszabb."
Na te őszinte vagy legalább, de szerintem az összes "álliberális" is ezt csinálja !
Engem már hivogatnak fideszes alapítványok közvéleménykutatni. Eddig nem hivogatott engem a kormány, csak mióta megvette a Vodafone-t.
Én külföldön élek, de mégis tartok egy magyar vodafone kártyát is a telefonomban. A probléma az, hogy sokan ismerik ezt a számomat és sok mindenhez kell az sms megerősítő kód..
Amint lehet idővel kivezetem ezt a kártyát, de lehet hogy beletelik jó pár hónapba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!