A 20- as telefonszámot melyik másik szolgáltatóhoz lehet átvinni? Nem vagyok megelégedve a yettellel.
Maradt kettő.
TRékom, bugyi rózsaszín, vagy a jodafon a vörösek...
Van még a vergődő Digi, de a jetivel egy tulajdonosi körbe kerültek.
Számod előhívóval együtt is tud maradni.
Lényeg hogy az adataid mindkét rendszerben egyezzenek, mármint karakterre pontosan. Akkor átviheted a számodat.
Érdemes ellenőriztetni mindkét szolgáltatónál. Jetinél nem kell elmondani hogy miért. Számlázás pontossága miatt.
Meló oroszlánrészét az a szolgáltató végzi akihez viszed. Csak ott kell szólni..
"Maradt kettő."
meg a digi, meg a tarr kft és a többi...
"meg a digi, meg a tarr kft és a többi..."
"Van még a vergődő Digi, de a jetivel egy tulajdonosi körbe kerültek."
Tarr kft és a többi tovább értékesítő? Annak aki nagyokat szeretne szívni feltétlenül javasolt. Amúgy is csak tovább értékesít és ha az is jetis akkor csöbörből vödörbe.
Átviheted bárhová.
Ajánlani én is kizárólag a Telekomot tudom. 10 évig voltam Vodafone-os, végig korlátlanként, két mobillal, egy otthonival, tehát elég sokat fizettem havonta. Amióta megvette a UPC-t gusztustalan, undorító üzletpolitikát képvisel.
Nekem régebben nem volt közöm a vodához, de azóta útálom őket, amióta megvették, és tönkrevágták a UPC-t.
A technikai hátterük sem közelíti meg a Telekomot, de az ügyfélszolgálatuk, számlázásuk, az egyenesen katasztrofális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!