Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok mit szóltak volna...

Balosok mit szóltak volna hozzá, ha Tarlós emelte volna a parkolást óránként 250 forintról 600 forintra?

Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 14:25
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
85%
Mármint 3 évvel ezelőtt mindenféle Covid, háborús es energetikai válság előtt, mikor még a kormány is inkább volt partner, mint ellenlábas? Kritizáltam volna. De biztos vagy benne, hogy ez egy jó összehasonlítás???
2022. aug. 27. 14:31
 2/39 anonim ***** válasza:
94%
Hát ha választanom kell akkor inkább az mint a rekordinfláció,rekordáremelésekkel,nulla covid támogatással.
2022. aug. 27. 14:31
 3/39 A kérdező kommentje:
mert a parkólhelyek üzemeltetéséhez olyan sok földgáz kell ugye?
2022. aug. 27. 14:39
 4/39 anonim ***** válasza:
81%
A parkolóhelyekhez nem, de rengeteg önkormányzati intézmény van, amihez meg kell
2022. aug. 27. 14:47
 5/39 A kérdező kommentje:
de ugye azt tilos, hogy a parkolási díjakból ezt csináld
2022. aug. 27. 14:52
 6/39 anonim ***** válasza:
74%

Ha egyetlen egy egységes fővárosi parkolási cég lenne, átlátható háttérrel és nem ez a parkolási maffia minden kerületben akkor én támogatnám.

Aki ott él az kiválthat éves engedélyt, aki meg nem ott él az vagy fizet vagy tömegközlekedik.

A közterületi parkolási díjak brutális emelése magával hozna egy másik piaci jelenséget: megindulhatna egy piaci alapú mélygarázs építési folyamat, mert lenne benne megtérülési kilátás ( főleg kombinált használat esetében ) így idővel csökkenteni lehetne a felszíni parkolóhelyeket.

Fogjuk rá én baloldali vagyok, de bizonyos feltételek esetén ( lásd fentebb ) én simán támogatnám.

2022. aug. 27. 15:03
 7/39 anonim ***** válasza:
34%

Ideje volt!!! Kár hogy nem 1000 re emelte.

Nem lehet levegőt kapni már a belvárosba annyi a hanyatló nyugatról leselejtezett roncs ami melegíti a belvárost.

Én alig várom ki is legyenek tiltva hacsak nem ott lakik a tulajdonosa.

Ideje lenne a fidesznyikoknak felfogni nem megdögleni akarunk pesten hanem élni.

Tahós meg fölényes győzelemmel lett kivágva. Más nem a légkondi nélküli metrókocsikért amit kénytelen volt bevállalni mert lojalitásáról kellett biztosítani a gazdit.

Tahóssal sosem találkoztam az utcán, Karigerike meg nem egyszer ült velem szembe a metrón. Kimondott öröm volt látni amikor egy idős ember felszállt ő volt az első aki felpattant és szólt a bácsinak tessen csak leülni.

2022. aug. 27. 15:17
 8/39 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy ami viszont pozitív, hogy az új rendszer sokkal átláthatóbb lesz, mint az eddigi
2022. aug. 27. 15:30
 9/39 A kérdező kommentje:
átlátható, ahogy ellopják az egészet
2022. aug. 27. 16:48
 10/39 A kérdező kommentje:

"Tahós meg fölényes győzelemmel lett kivágva. Más nem a légkondi nélküli metrókocsikért amit kénytelen volt bevállalni mert lojalitásáról kellett biztosítani a gazdit."

azóta van légkondi?

a tordai majomember megy még szaunázni?

2022. aug. 27. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!