Balosok mit szóltak volna hozzá, ha Tarlós emelte volna a parkolást óránként 250 forintról 600 forintra?
Ha egyetlen egy egységes fővárosi parkolási cég lenne, átlátható háttérrel és nem ez a parkolási maffia minden kerületben akkor én támogatnám.
Aki ott él az kiválthat éves engedélyt, aki meg nem ott él az vagy fizet vagy tömegközlekedik.
A közterületi parkolási díjak brutális emelése magával hozna egy másik piaci jelenséget: megindulhatna egy piaci alapú mélygarázs építési folyamat, mert lenne benne megtérülési kilátás ( főleg kombinált használat esetében ) így idővel csökkenteni lehetne a felszíni parkolóhelyeket.
Fogjuk rá én baloldali vagyok, de bizonyos feltételek esetén ( lásd fentebb ) én simán támogatnám.
Ideje volt!!! Kár hogy nem 1000 re emelte.
Nem lehet levegőt kapni már a belvárosba annyi a hanyatló nyugatról leselejtezett roncs ami melegíti a belvárost.
Én alig várom ki is legyenek tiltva hacsak nem ott lakik a tulajdonosa.
Ideje lenne a fidesznyikoknak felfogni nem megdögleni akarunk pesten hanem élni.
Tahós meg fölényes győzelemmel lett kivágva. Más nem a légkondi nélküli metrókocsikért amit kénytelen volt bevállalni mert lojalitásáról kellett biztosítani a gazdit.
Tahóssal sosem találkoztam az utcán, Karigerike meg nem egyszer ült velem szembe a metrón. Kimondott öröm volt látni amikor egy idős ember felszállt ő volt az első aki felpattant és szólt a bácsinak tessen csak leülni.
"Tahós meg fölényes győzelemmel lett kivágva. Más nem a légkondi nélküli metrókocsikért amit kénytelen volt bevállalni mert lojalitásáról kellett biztosítani a gazdit."
azóta van légkondi?
a tordai majomember megy még szaunázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!