Támogatnátok az ukránok kitiltását Magyarországról?
Ukrajna egy fegyverekkel és bűnözőkkel teli oszrág,ahol már az állami terrorizmus is rendszeressé vált.
Egy ilyen helyzetben bármelyik beengedett ukrán potenciális terrorista lehet,ezért a migránsok után az ukránok ellen is fel kéne lépni,kerítés kell és MINDEN uki kitiltása.
Egyetértetek?
#15, mily' irónikus, amikor a "hazafi" töri a magyar nyelvet!
#16, igen, ugyanakkor ők is magyarnak számítanak. Azt próbáltam mondani, hogy a magyarok között is van annyi "problémás" személy, mint például az ukránok között, pedig mi aztán inkább megülhetnénk a saját országunkban mint ők, mégsem vagyunk kitiltva sehonnan - tehát ők miért lennének? Az eredeti kérdés szimpla abszurdum.
17.
Az direkt lett úgy irva, de neked ahhoz nincs intelligenciád! Amúgy nem mindegy neked, úgysem ennek az országnak "drukkolsz"?
#18, ok, tehát haza árulok... nem tudom, pontosan mit árulok, de remélem, otthon örülnek neki. 😄 "Nem elestem, így szállok le a bicikliről" esete.
(Off topic vége)
"Hamarabb lenne indokolt a magyarokat kitiltani a nyugati országokból ("Magyar, ne lopj!"), mint a háború elől menekülő ukránokat innen."
Tényleg kicsit törni magyar. LENNE, tehát indokolt? NEM, csak AZ LENNE. Mikor? Hamarabb, mint a menekülő ukránokat kitiltani innen. És ugyanúgy leszavaz a szefó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!