Támogatnád vagy elleneznéd, hogy Magyarországon alanyi jogon ingyen járjon a magyar állampolgárnak az internet?
Figyelt kérdés
2022. júl. 31. 18:21
A kérdező szavazást indított:
Támogatom.
Ellenzem.
38 szavazat
2/12 anonim válasza:
Ellenzem.
Én alapvetően ellenzek minden ilyen szociális demagógiát.
Ingyen tömegközlekedés, rezsicsökkentés...stb
Mind hülyeségnek tartom.
3/12 anonim válasza:
Inkább a vényre felírt gyógyszerek, a fogpótlás és a szemüveg/látási segédeszközöket tenném ingyenessé.
Internetnél nagyon sok fontosabb dolog van, amit arany áron kapsz és nélkülözhetetlen a normális élethez.
4/12 anonim válasza:
Mi az, hogy "jár"??? Fizessen elő, és akkor jár.
5/12 anonim válasza:
Támogatnám. Észtországban is így van.
7/12 anonim válasza:
Dolgozni kell s akkor lesz net..
8/12 anonim válasza:
Inkább rendes fizu legyen. Minimum másfél millió nettó. Vagy ha euro van, akkor kb 2000 euro minimum.
9/12 anonim válasza:
Informatikus fejlesztômérnök vagyok,25 éves korokig tanultam..
1.2 millió a nettóm..Van itthon is normalis fizu csak tanulni kell..Üdv.mindenkit a piacgazdasàgban..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!