Mi a veszélyesebb a gyerekekre, és miért? Az LMBTQ, vagy a homo- és transzfóbia?
"„Férfiúval ne hálj úgy, a mint asszonnyal hálnak; utálatosság az.” (Mózes III. könyve 18:22)."
„És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonnyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak, vérök rajtok.” (Mózes III. könyve 20:13)."
Én tartom magam a vallásomhoz.
Úgy nem szabad, ahogy az asszonnyal. Az pedig hogy is van?
A melegeknél például sehogy, tehát férfiúval bárhogy aludhatnak.
#30 Az, hogy 13 évesen nem akartam párkapcsolatosdit játszani az bőven elég alap volt a pletyka kiindítására. A fura, különc, stréber kissrácnak nincs csaja? Hát biztos meleg. Verjük meg suli után, terjesszük a pletykát róla csak mert nem adta oda a matek háziját boldog-boldogtalannak. Szülőkhöz nem tudsz fordulni, tanárok, egyházi közösség se áll melléd, mert hát te vagy a nem normális homokos, jó hogy vernek. Meglepetés, de vannak emberek akikkel mindent el lehet hitetni, pl az első kommentemben említett csaj azt írta, hogy az anyja egy másik nyolcévestől hallotta azt, hogy a kommentelő lány nyolc évesen a nyolc éves barátnőjével szexelt. Szerinted ha ez megtörtént, akkor mennyire lehet nehéz egy 13 évesről elhitetni csak annyit, hogy meleg?
Sajnálom, de nem hiszem, hogy kevésbé vagyok hetero, vagy hívő attól, mert 13 évesen nem érdekeltek még a lányok. (Sem a férfiak).
A hitemet meg nem arra használom, hogy másokat kéretlenül térítgessek az én utamra. Ez nem része a vallásomnak, nem vagyok Jehova tanúja.
Meg én azt gondolom, hogy felesleges ezt vallás szempontból közelíteni, mert nem mindenki hisz, és a vallásos embereknek is eltér a hite. Ha nekem a hitem nem enged valamkt, vagy akár csak szimplán nincs hozzá gusztusom, akkor ÉN azt nem csinálom, de nem várom el, hogy más se csinálja. A környezetem felől azt várom el, hogy élni és élni hagyni, én nem erőltetem rá az én életmódom, és fordítva. Sőt, azt mondom, hogy akár hazasodhassanak is a melegek polgári keretek közt, mert ahhoz semmi köze semmilyen egyház felekezetnek. Egyházi esküvőről meg azt gondolom, hogy csak az éljen vele, aki megfelelő az egyház kereteinek, és tényleg hisz. Tehát én azt sem támogatom, hogy egy nem hívő, de heteroszexuális pár házasodjon egyházi keretek közt, mert szerintem álszentség.
A homofóbiával meg az a nagy bajom, hogy a legtöbb homofób minimum olyan, mint a harmincas kommenttelő, vagy rosszabb. Odaprimitívkedik, erőlteti rá a saját nézeteit boldog boldogtalanra, fröcsög, bánt másokat, és még be is dumálja magának a primitívje, hogy igaza van. Komolyan, harmincas az én körülményeim ismerete nélkül meg vagy győződve arról, hogy te jobban tudod a szexualitásom, és a hitem, csak azért mert elvileg egy vélemény kupacba kéne lennünk, ha én hívő vagyok és hetero, de mivel nincs így biztos hazudok. Vedd észre, hogy nem normális magadat manipulálnod csak azért mert a világ, az emberek nem olyanok, amit te elvársz valami oknál fogva.
Azt tudom mondani, hogy ha azt neveznénk homofóbiának, amikor valaki viszolyog az ilyesmik látványától ezért nem nézi, nem csinálja, akkor ez egy rendben lévő dolog lenne. Csak rohadtul erről van szó, hanem arról, hogy diszkriminál másokat a homofób egyén, feljogosítva érzi magát arra, hogy vegzáljon másokat, beleszóljon az életükbe, bunkó legyen másokkal, akár csak annyitól, hogy feltételez valamit a másikról. Na ez nekem nem fér bele.
Attól meg egyenesen okádni tudnék, amikor valaki csak kényelmi keresztény, ha szüksége van rá érdekből, akkor az, ha nem, akkor nem, a hitét arra használja, hogy legyen alapja másokat bírálni, gyűlöletet kelteni.
Hiába magyarázzátok kis bumburnyákok, a Biblia a legkevésbé sem toleráns veletek, tetszik vagy sem.
AMúgy mit érdekel titeket ez? Úgyis ott szidjátok a keresztényeket és Jézust, ahol csak éritek. Ha nem jön be nektek ez a dolog, akkor miért vágytok ennyire Jázus szeretetére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!