Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek, hogy az...

Mi a véleményetek, hogy az átlag falusi még most is isteníti a fideszt, miközben tudja, hogy átverte őket és nem tudják majd kifizetni a rezsit?

Figyelt kérdés

[link]

De a volt polgármester megoldja a spórolást, telerakta napelemmel a háza tetejét. 😂😂😂

Tényleg ennyire menthetetlen ez az ország? Ennyire megalkuvó szolganép vagyunk?

2022. aug. 26. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Igen, sajnos ilyen hülye a magyar.
2022. aug. 26. 12:03
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
"Magyar genetikusan alattvaló nép."
2022. aug. 26. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

MZP azzal kampányolt, h ahogy megválasztják azonnal, áprilisban elveszi a rezsicsökkentést. A sok ember éljenzett neki, h igen a spórolás nagyon fontos.

Erre a telex most emiatt szidja a Fideszt, képmutatás a köbön ez a telextől. Itt a cikk:

[link]

2022. aug. 26. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
#3-as: Nem tudom mi olyan nehéz ezen. Az ellenzék mindig is azt mondta, hogy fejlesztésekkel, hatékonyabb fogyasztással kell spórolni, nem pedig szórni ki az ablakon a pénzt. Eddig a pénz szórás ment, most meg ennek a böjtje következik.
2022. aug. 26. 12:44
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
ha nem lenne a mh akkor én is fityeszre szavaznék . átlag balos amcsi is isteníti a demokratákat, miközben tudja, hogy átverte őket
2022. aug. 26. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Dehogy tudja! Van falusi rokonom, nem keveset voltam falun. Láttam, amit láttam, a falusi emberekről kialakukt negatív vélemény, hogy buták, képzetlenek, és délelőtt már részegek, sajnos nem alaptalan. Meg lehet sértődni, de ez az igazság. Egy átlag falusi, annyit fog fel a jelenlegi helyzetből, hogy éljen, megvédtük az országot Gyurcsánytól.
2022. aug. 26. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Vidéken a legtöbb házban van lehetőség fatüzelésre. Ahol régen fűtöttek be, ott felújítják a kályhát és a kéményt. Van szociális tűzifa is, ezt a nehéz helyzetűek és a nyugdíjasok igényelhetik az önkormányzatnál.
2022. aug. 26. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!