Árokpart kérdése:
Mennyi kisvárosi, falusi felnőtt ember lehet itt a GYK-n? Van e egyáltalán?
Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 23:10
2/13 anonim válasza:
Á, nincs egy se. Ők az M1-et nézik, meg köztudott, hogy internet se nagyon van vidéken a megyeszékhelyeket leszámítva.
3/13 anonim válasza:
Neee, hier sind nur Budapester Liberalen dabei! Oder Budapester, die in andren Hauptstädten leben.
4/13 anonim válasza:
2 tévedsz, mert betárcsázós már van 1-2 fiatalnál.
5/13 A kérdező kommentje:
Aki van az kérem jelezze demonstrációkat szerveznénk a rezsicsökkentés teljes visszaállításáért.
2022. aug. 12. 23:32
8/13 anonim válasza:
Vidéken nincs is net.Fejlettebb helyken hangosbemondòn jàtszjàk le a Kossuth-ràdiòt,máshol meg a kisdobos kidobolja a híreket,amiket a Fidesz pàrtközpontbòl kapott.
9/13 anonim válasza:
Mondanám, hogy én vidékről vagyok, de nem tudom leírni. :( Meg amúgy is délelőtt 10 óta részeg vagyok.
10/13 anonim válasza:
9: Hát ezen kicsit vagyunk meglepődve itt Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!