Összefogásból kiábrándultak! Kit kéne indítania az Összefogásnak, hogy visszacsábítson titeket?
A jelenlegi paletta tűnjön el (Gyurcsány, Dobrev, Kunhalmi, Karigeri, és így tovább...)
A jelenlegi palettából talán MZP-t hagynám meg, mert én nekem az a tapasztalatom, ahogy beszélgetek az utcán az emberekkel, hogy a legtöbbnek nincsen nagyon negatív véleménye róla és szívesebben látnák őt az élen mint Orbánt. Viszont háttérbe helyezném.
Ezen kívül egy teljesen megújult ellenzékre lenne szükség, új emberekkel akiket nem vagy alig ismer egy átlag ember aztán mutassák meg, hogy hogyan kell ezt csinálni.
Csordás Anettre mi voksolunk
Csordás Anettben mi bízhatunk
Az összefogásra szavazók jelentős része szerintem olyanokból áll, akinek mindegy milyen kormány van, az nem jó. Tipikusan azok az emberek, akik mindig a környezetükben keresik a hibát, és szent meggyőződésük, hogy ők mindent jól csinálnak. Egy kis rész pedig a mindensz@rizmus képviselői, akik mindent megtesznek, hogy demoralizálják az embereket, hogy vegyük észre, hogy itt milyen rossz élni. Ha itt rossz élni, akkor az Orbán hibája.
Nekik az küldetésük, hogy mindenki rosszul érezze magát.
Voltak jó ellenzéki politikusok, de valahogy mindig eltűnik az, aki nem tök hülye. Aki rendelkezik önkritikával, és egyetért a kormánnyal, ha az a nép érdeke.
"Maga az összefogás koncepciója rossz és a benne levő hulladék emberek. Azon ez nem segít, ha a jelölt jó."
A Fidesz koncepciója még rosszabb: gyenge forint, korrupció, megszorítások.
"Az összefogásra szavazók jelentős része szerintem olyanokból áll, akinek mindegy milyen kormány van, az nem jó. Tipikusan azok az emberek, akik mindig a környezetükben keresik a hibát, és szent meggyőződésük, hogy ők mindent jól csinálnak. Egy kis rész pedig a mindensz@rizmus képviselői, akik mindent megtesznek, hogy demoralizálják az embereket, hogy vegyük észre, hogy itt milyen rossz élni. Ha itt rossz élni, akkor az Orbán hibája.
Nekik az küldetésük, hogy mindenki rosszul érezze magát.
Voltak jó ellenzéki politikusok, de valahogy mindig eltűnik az, aki nem tök hülye. Aki rendelkezik önkritikával, és egyetért a kormánnyal, ha az a nép érdeke"
Mért amit a Fidesz csinál, adóemelés, megszorítás hegyén hátán, az hol jó a népnek? Talán helyeselni kéne, hogy a választások előtt kiürítették az államkasszát utána meg megszorítanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!