Mi a kormány célja ezzel a fura IQ teszttel? Mi a véleményed erről?
Kíváncsiságból felmentem a Testometrica oldalára, de át kellett állítanom angolra, mert oroszul nem tudok. Hát vicces tesztsorok vannak, én ezek után nem vennék komolyan tőlük egy IQ tesztet, csak egy pár a teljesség igénye nélkül:
"Am I pretty? Quiz for women"
"What's your future boyfriend's name?"
"Who were you in your past life?"
"Harry Potter Sorting Hat Quiz"
9
Ezt akár lehetne érzékelni egy országgyűlési képviselő választáskor is. De az áprilisi szavazáskor egészen más eredmény született.😳
Ez komoly, basszus...
Gondolom, hogy bebizonyítsák Brüsszelnek, hogy az oktatásra mindenféleképen szükséges, hogy a zemberek manikát kapjanak, mert nekünk az jár, és így találnak okot rá, aztán megépül belőle vagy 5 helyre ismét 32 stadion.
Ez van, ha 50+os miniszterek elkezdik hasnzálni a facebookot.
Rákattintanak minden szarra és azt hiszik, hogy azok valós tesztek.
Még szerencse, hogy a "ezt csak a népesség 1%-a tudja megcisnálni" típusú "tesztekre" még nem találtak rá.
Egyébként már akkor gynaús lehetett volna a dolog, amikor pár éve a nemzeti konzultációt regisztrációhoz nem kötött Google kérdőíven töltették ki....
Ennél én, egy délután alatt igényesebb és megbízhatóbb felületeket hozok létre....
Valóban.
És a feltételezésed ráadásul nem egy prekoncepción alapul, hanem több év tapasztalatán, amit a saját bőrödön éreztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!