Hogy fulladhatott ilyen kínos nagy kudarcba a baloldali gazdatüntetés?
Nem láttam a szervezők között MZP-t, Karácsonyt, Gyurcsányt, vagy a többi jómadarat. Kicsit ironikus, hogy a baloldal minden f*szom tüntetésbe próbálja befúrni magát és kisajátítani, de pont ezt nem, aztán mégis baloldali tüntetésnek van elkönyvelve.
"De a Fidesznek miért érné meg ez? "
Gumicsont. Túl sokszor tettük fel ezt a kérdést aztán lett végül mégis megválaszolva, nem tudom mire fel a csodálkozás.
"Ha lebuknának, hogy az ő beépített emberei ál-tüntetéseket szerveznek, hogy lejárassák a baloldalt, azzal elég nagyot buknának."
Mi az, hogy "lebukna"? És ha le is bukna, kit érdekel? A Fidesz már számtalanszor lebukott lásd. pl. Ifj. Lomnici Zoltán esetét a betanult szövegével. Vagy igazából az összes "független" civil szervezetüket, akik nemcsak folyton fideszes embereket szólaltatnak meg és parádéznak értük, de még a vezetőségük is ki van tömve fideszessel. Egyébként is most nyertek meg egy választást egy 2006-ra emlékeztető Gyurcsány-féle hazugságkampánnyal. Szerinted majd pont egy ilyen piszlicsáré ember hamis szervezésével fognak "nagyot bukni"?
Mintha azt olvastam volna, hogy volt egy olyan cége, amelyiket azért alapított, hogy lehúzza a gazdákat, és megcsapolja az állami támogatást.
Azt ígérték, 10%-ért elintézik az agrártámogatást, ami gazdának jár. Végül valami közleményt is kiadtak a minisztériumtól, hogy senki se dőljön be, mert a támogatás mindenkinek ingyen jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!