Hogy fulladhatott ilyen kínos nagy kudarcba a baloldali gazdatüntetés?
Figyelt kérdés
A Baloldal direkt hergelte az embereket, hogy menjenek el a baloldali gazdák által szervezett baloldali tüntetésre. A baloldal úgy adta el ezt a röhejesen elbukott baloldali tüntetést mintha kormányváltás lenne a vége. A baloldal több mint 4000 traktor ígért a baloldali fellegvárba: Pestre, hogy a forgalmat akadályozva a baloldali Pesten a hihetetlenül gyenge baloldali vidéket képviseljék. És mi lett belőle kedves baloldal? Semmi. a baloldal csúnya kudarcot vallott megint, 10 ember 0 traktor, a baloldali gazdák sehol, a baloldal sehol, a baloldali Pestiek sehol. A baloldal sportot űz az ultra ciki baloldali tüntetések szervezéséből? Nem veszi észre a baloldal hogy a baloldali emberek is már csak nevetnek a Magyar baloldalon? Mikor lett ennyire kínos a baloldal?2022. aug. 23. 22:22
21/39 anonim válasza:
#20 Elolvastad a két cikket, amit belinkeltem? De nagyon sok cikket találhatsz a neten a "szervezőről". És ezt az ellenzéki politikusok tudták, hiszen egy nagyon elhíresült figura, és sok párt környékén megfordult már. Egyáltalán nem ellenzéki tüntetés akart lenni.
23/39 anonim válasza:
#20 Hát nekem ugyan nincs miért "mentegetőznöm", mert én előre szóltam. Az már más kérdés, hogy jól le is lettem pontozva: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
24/39 anonim válasza:
Szerintem a Mi Hazánk gaztette volt.
25/39 Dzsonszi válasza:
Azért az elgondolkodtató, hogy a baloldal annyira vállalhatatlan, hogy már a saját szavazóik se akarják elhinni, hogy tényleg erre szavaznak és inkább azzal hitegetik magukat, hogy a Fidesz szervezte, ez a Fidesz embere. Lassan már nem lesz párt, ember a baloldalon akit nem fideszbérenceztetek le.
26/39 anonim válasza:
#25 Mert ő tényleg a Lázár haverja. Régebben tényleg sok párt környékén megfordult már, volt ő már fideszes, fiatal baloldali, MSZP-és, és DK-ás is, de mindenhonnan kirúgták. Hosszú évek óta meg már lázár mellett kötött ki. Nyugodtan utána kutakodhatsz a neten, rengeteg cikket fogsz találni róla. Korabeli cikkeket, nem most utólag írták őket lejáratás céljából. De ugyanúgy évekkel ezelőtti cikkek azok is, amiket ide belinkeltem. Szerinted a "baloldalnak" mért lett volna érdeke már évekkel ezelőtt lejáratni a saját emberét? Inkább az az elgondolkodtató, hogy az ellenzéki szavazók hogy tudtak ennyire bedőlni egy szélhámosnak, hogy még Jámbor Andrásnak sem hitték el, hogy ki ez az ember.
28/39 anonim válasza:
"Mert ő tényleg a Lázár haverja. Régebben tényleg sok párt környékén megfordult már, volt ő már fideszes, fiatal baloldali, MSZP-és, és DK-ás is,"
mint kb a teljes balos galeri úgy ahogy van
csak mondjuk Csintalant meg imádjátok az orbánfób dumái miatt, pedig megjárta már ő is az összes pártot
29/39 Dzsonszi válasza:
#26 De a Fidesznek miért érné meg ez? Ha lebuknának, hogy az ő beépített emberei ál-tüntetéseket szerveznek, hogy lejárassák a baloldalt, azzal elég nagyot buknának. Nyerni meg sokat nem nyernének vele, az embereknek nem kell bizonygatni, hogy ilyen szerencsétlenek a balos politikusok, elintézik azt saját maguk is. Egyébként volt már MZP, Karácsony, Jakab mindenki Fideszbeépített ember, most Jakab az egész Jobbikot Fideszcsicskázta le, mindenki a másikra mutogat, Fideszezi. Tiszta Mónika show amit művelnek.
30/39 anonim válasza:
#29 Valószínű így akarták megúszni, hogy egy tényleg komolyabb tüntetés legyen augusztus 20.-án. De lehet, hogy csak a pali egyedi ötlete volt, amilyen hülye még az is kitelik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!