Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek új ellensége a...

A fideszesek új ellensége a meteurológusok?

Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 21:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2022. aug. 23. 22:09
 12/19 anonim ***** válasza:
6%
meteurológus... köszönjük, Emese
2022. aug. 23. 22:22
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

"Magyarországon nincsenek meteorok, ezért meteorológusokra sincs szükség. Nem kell a pénzt szórni ilyen lipsi szemfényvesztésre."

Ez nagyon jó.

2022. aug. 23. 22:22
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
A fidesz és orbán legnagyobb ellensége a józan ész és a szakértelem. Ennek a csatának láthattuk egy újabb felvonását, ahol ismét az utóbbi veszített.
2022. aug. 23. 23:03
 15/19 anonim ***** válasza:
9%
Az egész meteorológiai előrejelzés, mint olyan egy oltári nagy átverés volt mindig is. Nem tudom, hogy ennyi hazugsággal még kik keresnek ennyi pénzt. Pontosan előrejelezni úgysem lehet, nem hiába adják meg százalékban a vihar- és csapadékelőrejelzéseket. 100 százalékot sosem mondanak, pontosan az előre nemláthatóságért. Ilyen előrejelzéseket én is tudnék mondani. Holnap 75 százalék, hogy eső lesz. Ha eső lesz, verhetem a mellem, hogy na ugye megmondtam, ha meg nem, akkor a 30 százalékra fogom. Szerintem teljes pénzkidobás meteorológusokat fizetni. Este a híradóban bármelyik mezei bemondó kiállhatna, és elmondhatná, hogy aznap milyen idő volt, hol volt vihar, hol pontosan mennyi csapadék esett, nulla százalék tévedési lehetőséggel. Igazam van vagy igazam van?😜
2022. aug. 23. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Előző, az a gond, hogy a válaszod alapján még azt sem vagy képes értelmezni, hogy mit jelent az a szó, hogy valószínűség. Ami nem gond, de legalább ne mutogatnád ország világnak, hogy fogalmad sincs valamiről.
2022. aug. 23. 23:19
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
#15 Ilyen emberek mellett valóban minden felesleges, főként az alsós matematika oktatás
2022. aug. 24. 01:23
 18/19 anonim ***** válasza:
25%
#15 annyi igaz hogy teljesen mind1 hogy a tv-ben ki áll a térkép előtt. Bárki fel tudja olvasni a szöveget, ahhoz nem kell meteornak lenni.
2022. aug. 24. 06:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem. Ez egy troll kérdés.
2022. aug. 24. 10:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!