Hazafiak! Ti is boldogan fizettek három négyszeres árat mindenért, csak hogy a nagycsaládosoknak jobb lehessen? Csok, ingyen Dacia stb?
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 05:52
21/23 anonim válasza:
4+
én azt tudom, hogy nekem 96 m2-es házam, mint a munkatársam fiának 2 ével ezelőtt a 210 m2-es... Ugyan az a gépészet, és szigetelés. Egyetlen szerencsém volt az 5% áfa, ami többe volt utólag mint 27%-al. És a napelem miatt megkaptam a zöld hitelt.
De hozzá tenném, hogy a munkatársam fiának csak 0,2%-al magasabb a thm-je pedig nincs zöld hitele...
22/23 anonim válasza:
21+ ugyan annyiba került a két ház*
23/23 anonim válasza:
Hol adnak ingyen Daciat? Sehol. Van egy kis kedvezmény, ennyi.
Abszolút alkalmasak vagyunk rá, van 3 gyermekünk és egy kis megtakarítás is, szóval mi is igénybe vehetnenk de valahogy nem akarunk sok milliót autóra költeni amikor a 12 éves használt is remekül elvisz mindenhova.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!