Szerintetek hol siklott ki ennyire magyar politika? És miértnem nem nép érdekéit tartják szem előtt mint a többi országban a politikusok?!
És még csak szándékot sem mutatnak a magyar politikus afelé h a nép érdekelne őket 🤷♂️
Gondolok itt főleg a fityeszre hisz ők tehetnének a legtöbbet de mióta választást nyertek ismét azóta ismét csak rombolnak.
Avagy választáselőtt osztogattás majd választás után fosztogatás.
Lenullázta az államkasszát most pedig a tripláját fogja behajtani a 🐑 népen
Senki nem írta szerintem h máshol nem lopnak.
De milyen érdekes, hogy lopnak mégis fejlődik az országuk minden téren évről évre egyre jobban
Mo-n is lehetne hasonló a helyzet pl ha az uniós pénzeket nem basznák zsebre egyből az utolsó forintig ahogy megjön az utalás
Mondjuk hála istennek unió vissza tartja most pénz nagyrészét tudtommal! Ugyanis az a pénz magyarokat illeti nem közönséges bűnözőket akik Fidesz néven futnak
Nos a vicces helyzet az, hogy pont inkább az eu-nak köszönhető mindez.
Mert sok ember csak ennyit lát, hogy eu-s pénzek vannak, amiből lehet elraknak ezt-azt.
Viszont ugyanúgy az eu érdeke az, hogy alapvetően ne legyünk olyan színvonalon mint a főbb eu-s országok, hisz akkor ki lenne az olcsó munkaerő? Nem a semmiért van itt kismillió nyugati cégnek üzeme.
Helyben 2000-2500 euro alatt szóba sem állnának az emberek, nemhogy munkát vállaljanak, itt meg 250-300k forintért mosolyogva van ember, aztán ha romlik a forint, az nekik még jobb mert euroban számolva csak még kevesebbet kell fizetniük.
Persze nyilván mindenki hibás itt kivéve a fidesz és a Felcsúti kertitörpre senki.
Az is érdekes h európai ügyészséghez nem mer csatlakozni
Műanyag lakat rá rohadna 133 bohóctársára szintén.
Amelyik országnak nem volt félnivalója az csatlakozott és csatlakozik
Románoknák, Bulgaroknál megtörtent az elnökváltás csatlakoztak az ügyészséghez és a bukott elnökön már kattant is a billincs.
Orbánra is ez vár majd mert olyan nincs h soha ne bukjon meg akar demokratikus úton akár amúgy
Na pl én egy pillanatig nem állítottam hogy a fidesz pártján állok, igaz ellenzékén sem, mert nem fogok arra szavazni, hogy kinek a zsebébe kerüljön több pénz a gyakorlatban.
Én mindössze simán azt jeleztem, hogy az eu érdeke az, hogy megmaradjunk ebben a formában ahogy most vagyunk, a pénzekkel a legtöbb embert úgymond lekenyerezik, közben meg kizsákmányolnak minket mint munkaerőt.
Orbán van már több mint 10 éve hatalmon nem igaz, hogy annyi idő alatt nem lehetett volna helyre rakni az országot ha annyira akarna.
Szóval hagyjuk ezt a Gyurcsányozást mert nettó hülyeség
Ez a nép hiába is ugat, full nem tud önálló lenni. Lásd a vállalkozásokkal való problémák, a körbetartozádok, stb. Ennek a népnek egy vezírezredes kell iránymutatónak.
Mivel a politikusok megtapasztalták, hogy e társadalom már évek óta nem az IQ-járól híres, így mindent megtehetnek a zemberekkel, akik mindent bevállalnak inkább, csak a fő "Démon" (Gyúúúúrrrrccsán) vissza ne gyüjjön. És e közben magát égeti a társadalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!