Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek hol siklott ki...

Szerintetek hol siklott ki ennyire magyar politika? És miértnem nem nép érdekéit tartják szem előtt mint a többi országban a politikusok?!

Figyelt kérdés

És még csak szándékot sem mutatnak a magyar politikus afelé h a nép érdekelne őket 🤷‍♂️

Gondolok itt főleg a fityeszre hisz ők tehetnének a legtöbbet de mióta választást nyertek ismét azóta ismét csak rombolnak.

Avagy választáselőtt osztogattás majd választás után fosztogatás.

Lenullázta az államkasszát most pedig a tripláját fogja behajtani a 🐑 népen

2022. aug. 23. 02:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom melyik bolygó elhet ez, de megnyugtatlak, minden országban tömik a zsebüket a politikusok, csak épp van amelyik országban van annyi pénz, hogy jut is marad is....
2022. aug. 23. 02:15
 2/16 A kérdező kommentje:

Senki nem írta szerintem h máshol nem lopnak.

De milyen érdekes, hogy lopnak mégis fejlődik az országuk minden téren évről évre egyre jobban

Mo-n is lehetne hasonló a helyzet pl ha az uniós pénzeket nem basznák zsebre egyből az utolsó forintig ahogy megjön az utalás

Mondjuk hála istennek unió vissza tartja most pénz nagyrészét tudtommal! Ugyanis az a pénz magyarokat illeti nem közönséges bűnözőket akik Fidesz néven futnak

2022. aug. 23. 02:21
 3/16 anonim ***** válasza:
42%

Nos a vicces helyzet az, hogy pont inkább az eu-nak köszönhető mindez.

Mert sok ember csak ennyit lát, hogy eu-s pénzek vannak, amiből lehet elraknak ezt-azt.

Viszont ugyanúgy az eu érdeke az, hogy alapvetően ne legyünk olyan színvonalon mint a főbb eu-s országok, hisz akkor ki lenne az olcsó munkaerő? Nem a semmiért van itt kismillió nyugati cégnek üzeme.

Helyben 2000-2500 euro alatt szóba sem állnának az emberek, nemhogy munkát vállaljanak, itt meg 250-300k forintért mosolyogva van ember, aztán ha romlik a forint, az nekik még jobb mert euroban számolva csak még kevesebbet kell fizetniük.

2022. aug. 23. 02:25
 4/16 A kérdező kommentje:

Persze nyilván mindenki hibás itt kivéve a fidesz és a Felcsúti kertitörpre senki.

Az is érdekes h európai ügyészséghez nem mer csatlakozni

Műanyag lakat rá rohadna 133 bohóctársára szintén.

Amelyik országnak nem volt félnivalója az csatlakozott és csatlakozik

Románoknák, Bulgaroknál megtörtent az elnökváltás csatlakoztak az ügyészséghez és a bukott elnökön már kattant is a billincs.

Orbánra is ez vár majd mert olyan nincs h soha ne bukjon meg akar demokratikus úton akár amúgy

2022. aug. 23. 02:31
 5/16 anonim ***** válasza:
26%
Hazánk minden tekintetben a balliberális kormányok alatt ment tönkre. Szlovákia 11%-al ment, amikor mi alig 1%-al döcögtünk. Ha eltaknyolsz egy futóversenyen hiába állsz fel és futsz tovább a többi már elment előtted [link]
2022. aug. 23. 02:38
 6/16 anonim ***** válasza:
39%

Na pl én egy pillanatig nem állítottam hogy a fidesz pártján állok, igaz ellenzékén sem, mert nem fogok arra szavazni, hogy kinek a zsebébe kerüljön több pénz a gyakorlatban.

Én mindössze simán azt jeleztem, hogy az eu érdeke az, hogy megmaradjunk ebben a formában ahogy most vagyunk, a pénzekkel a legtöbb embert úgymond lekenyerezik, közben meg kizsákmányolnak minket mint munkaerőt.

2022. aug. 23. 02:41
 7/16 A kérdező kommentje:

Orbán van már több mint 10 éve hatalmon nem igaz, hogy annyi idő alatt nem lehetett volna helyre rakni az országot ha annyira akarna.

Szóval hagyjuk ezt a Gyurcsányozást mert nettó hülyeség

2022. aug. 23. 02:44
 8/16 A kérdező kommentje:
#6 lehet van benne valami fene se tudja
2022. aug. 23. 02:45
 9/16 anonim ***** válasza:
6%
7, mint írtam ha eltaknyolsz és felállsz megmarad a különbség. Fejlődünk mi folyamatosan. A minimálbér is Orbán előtt 80 nettó volt most 180 és a rezsi is alacsonyabb lett. De a lemaradás megmaradt a többi prszágtól feri miatt
2022. aug. 23. 02:57
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

Ez a nép hiába is ugat, full nem tud önálló lenni. Lásd a vállalkozásokkal való problémák, a körbetartozádok, stb. Ennek a népnek egy vezírezredes kell iránymutatónak.

Mivel a politikusok megtapasztalták, hogy e társadalom már évek óta nem az IQ-járól híres, így mindent megtehetnek a zemberekkel, akik mindent bevállalnak inkább, csak a fő "Démon" (Gyúúúúrrrrccsán) vissza ne gyüjjön. És e közben magát égeti a társadalom...

2022. aug. 23. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!