Donáth Anna lehet majd az ellenzék vezetője?
Múltkor láttam egy elemzést arról hogyan alakulhat át az ellenzéki térfél a következő években. Azt kb mindenki elismeri, hogy ennyi pártra nincs szükség és úgy tűnik a Jobbik és a Mi Hazánk már nem lesznek részei semmiféle együttműködésnek bár előbbinél nem is tudom milyen jövőt lehet tervezni. Jakab Péter mozgalma meg kész vicc, szót sem érdemel.
A baloldalon jelenleg meg két erősebb párt van a DK és a Momentum, köztük megy majd a verseny az elsőségért és Gyurcsányt tudjuk, hogy nem szalonképes. Donáth Anna most háttérbe szorul magánéleti okokból, de az írásai alapján már egy átfogóbb képet lát a magyar politikáról és sokan várják, hogy a 26-os választásra visszatérhet ellenzéki vezetőként.
Nagy a konkurencia. Ha csak az egyesült ellenzék táborát vesszük, egyik oldalon a Gyurcsány-fanok, másikon az MZP-fanok a leghűségesebbek. A Momentum és a kisebb pártok szimpatizansai nem ennyire túlfűtöttek érzelmileg.
Bár a választási rendszerünk alapján elvileg nem a miniszterelnököt választjuk, a magyar mentalitás miatt gyakorlatilag de. Ebben az országban igény van a személyi kultuszra.
Én tökre nem értem ezt a "Donáth domina" mániát.
Szimpatikus nő, vonzó is, de hogy miért van ez a nagy nyálcsorgatás egyeseknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!