Igaza van Vona Gábornak abban, hogy Donáth Anna lehet az ellenzék új vezetője?
Mondjuk Vona korábban az előválasztáson Jakabot simán az első 3-ba várta...
Amennyire be szoktak jön ezek az elemzések, előfordulhat hogy a nyári tisztújításon már Orosz Anna (vagy Fekete-Győr) lesz a Momentum elnöke...
Akkor először Donáth Anna érje el, hogy a Momentum népszerűsége a DK vagy a Mi Hazánk környékére feljöjjön.
Két év múlva lesz EP-választás, addigra mindenki összeszedheti magát és megmutathatja, hány szavazót tud mozgósítani.
Utána térjünk vissza erre a kérdésre.
(Sejtésem szerint a Momentum közelében sem lesz a fenti két pártnak.)
"Akkor először Donáth Anna érje el, hogy a Momentum népszerűsége a DK vagy a Mi Hazánk környékére feljöjjön."
:-)))))))))))))))))))))
Ez jó! A Mi Hazánk! :-)))) Nehogy már 5-6%-ra vigye le a Momentum népszerűségét, mert én magam nyírom ki!
Amúgy mint nő szimpi nekem, de olyan hülye dumát, mint ami neki van ritkán hallani.
Én inkább azt javasolnám, hogy nagyformátumú politikusokat kellene felvonultatni a baloldalnak, komoly embereket, komoly szakmai múlttal, ha itt valaha még labdába szeretne rúgni. Az igaz, hogy ilyen nem nagyon van nekik. Tulképp végig lehet próbálgatni az összes nímandot 4 évente😄
9-es: Márki-Zay egy kivételes pillanatban kapott egy lehetőséget, mellyel (most mindegy, hogy mi és ki miatt) nem tudott élni.
Szerintem nem lesz ő már soha az ellenzék vezetője.
Viszont az előválasztás megmutatta, hogy Dobrev sem tud lenni, pont Gyurcsány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!