Aki az LMBTQ mozgalmat támogatja, az tudja hogy valójában mit támogat?
Először is elmondanám, hogy ellenzéki vagyok. Másodszor pedig azt, hogy nincs bajom a melegekkel, a leszbikusokkal stb. Nekem az LMBTQ mozgalommal van gondom.
Pár napja unatkoztam, és beírtam az instagramm keresőbe hogy Lmbtq. Egyből lmbtq társkeresőt adott ki! Beleolvasgattam a hirdetésekbe. Tini gyerekek akik magukat pánszexuálisnak, transznak, leszbikusnak, melegnek, és az lmbtq mindenvéle orientációjának vallják magukat! 13-15 évesek melegek, biszexek, stb. Teljesen ledöbbentem. Olyan volt, mint egy felnőtt szexpartnerkereső oldal. Az volt bennem, hogy helyesen írni sem tudnak, szellemileg gyerekek, de az lmbtq szakszavakkal, orientációkkal azonosítják magukat. Ezen az lmbtq társkeresőn simán fent lehetnek magukat tiniknek kiadó pedofilok is, vagy egy tinire is ráírhat egy magát tininek valló pedofil. Ráírtam egy 15 éves kislányra, aki leszbikusnak vallotta magát. Profilképet nem raktam ki, a nevem is valami random tárgy neve volt. Kérdeztem, hogy miből gondolja hogy leszbikus? Azt mondta, kiskorában nem nagyon hordott szoknyát, barkácsolt, nem nagyon játszott "lányos" játékokkal, és a fiúk csak 13 éves koráig érdekelték! Mondja ezt 15 évesen. Kérdeztem hogy ez elég volt ahhoz hogy leszbikusnak valld magad? Azt mondta nem, hanem egy videoklippben látott lányokat csókolózni, és hogy lány szeret lányt, akkor "kattant át" benne valami, hogy ő leszbikus! Az egész beszélgetés döbbenetes volt számomra! Simán beszélgetett velem úgy, hogy azt sem tudta mi a nemem, hány éves vagyok, és az egész irreális-szürreális volt. Sokáig fagyott döbbenet volt rajtam, hogy 15 évesek keresnek a szexuális orientációjuknak (amikkel kapcsolatban iszonyat fogalomzavaraik voltak/vannak!) megfelelően, akár 13!éves kortól 22 éves korig társat! A média, a liberálisok, miért nem beszélnek az ilyen tini lmbtq társkeresőkről, a fiata tinik fejében lévő elkeserítő szexuális orientációs zürzavarról? Magyarán, miért nem vállalják fel azt, hogy az LMBTQ mozgalommal kapcsolatban a Fidesznek igaza van? Én ezt ellenziként beláttam, ugyanis ami azon a tini lmbtq társkereső van, az egyrészt igazolja ezt, másrészt tinikről van szó, és volt aki 13-14 éves, de úgy hirdeti a heterótól eltérő orientációját, olyan fogalomzavarokkal, hogy az félelmetes. Aki az LMBTQ mozgalmat támogatja, azt tisztában van azzal, hogy "mi van a szivárványon túl", hogy mit támogat?
Nincs olyan, hogy LMBTQ mozgalom. Vannak mozgalmak, amik az LMBTQ+ jogokért küzdenek, mint például a Szimpozion, vagy a Labrisz.
Aki azt mondja, hogy az LMBTQ egy mozgalom, annak lenne pár kérdésem:
-Ki az LMBTQ elnöke?
-Mikor és hol alakult meg az LMBTQ?
-Kik az LMBTQ alapítói?
-Hol található az LMBTQ székháza?
-Hol található hivatalos információ a mozgalom bejegyzéséről?
-Hol található hivatalos információ a mozgalom munkásságáról?
"már 7 éveseknek szóló gyerekmesében is leszbikus csók van. Egyértelmű, hogy szándékos átnevelő célok vannak emögött"
Valamiért én sem lettem a Winnetou-tól amerikai indián... :)
46-osnak és a többi relativizálónak és bagatellizálónak, elviccelőnek mondanám, hogy valami új stratégia kellene a valódi célok leplezésére, persze nem csak LMBTQ témában, mert ezen már az egészen egyszerű gondolkodású emberek is csak átlépnek, meg röhögnek.
amúgy meg de, indiánok lettünk a Winettou filmek hatására gyerek korunkban, még ha csak egy kis időre is. ezt pontosan tudják azok, akik ilyen jeleneteket tesznek a gyerekeknek szóló filmekbe, akiknek nyilván több eszük van, mint neked. mindig lesz néhány gyerek, aki ki akarja majd próbálni a devianciát, pont, mint az indiánnak öltözést, nem olyan bonyi ez. kérjél tovább képzést szerintem.
"pont, mint az indiánnak öltözést"
De attól még nem leszel indián. Mi például általános iskolában egy farsangi előadásban nőnek öltöztünk, ahogy sok más osztályból kitaláltak hasonlót a fiúk, mert poén volt. De nem lettem meleg, ahogy az osztálytársaim sem. Persze érdekelhet a vadnyugat egy vadnyugati film láttán, de ez nem más, mint szimpla érdeklődés. Érdekelhet az is, hogy a melegek miért melegek vagy hogy egy transz hogyan éli meg a saját helyzetét, de ettől még te magad nem válsz azzá, ahhoz sokkal többet kell érezned.
Érdekes egyébként hogy olyan mesékkel semmi gond nincs, amiben a gyerekeket a nevelőszülőjük egész egyszerűen magára hagyja az erdőben hogy ne kelljen őket etetni, majd később ugyanezek a gyerekek élve elégetnek egy idős asszonyt. Ettől a gyerek nem lesz agresszív és továbbra is megbízik a szüleiben, de ha 2 lány egymásba szeret egy mesében, attól a gyerek leszbikus lesz? Milyen logika ez?
Nem olvastam végig a kommentszekciót, így csak a kérdésre reagálnék.
Az instás társkereső oldalaknak (arra gondolunk, ahol elküldik a bemutatkozást az oldalnak, és az kirakja posztba, betagelve azt, aki írta) semmi köze nincs semmiféle mozgalomhoz. Az ilyen oldalakat többnyire más tinik hozzák létre. Ennek az az oka, hogy az LMBTQ valamelyik betűje alá tartozó embereknek ugyanúgy működik a mentális és szexuális fejlődése, mint a heteroszexuális embereknek. Gondolom láttál már olyat, hogy 12-13 éves kor felett összejönnek egymással az ellenkező nemű tinik. Megkérdőjelezi bárki is, hogy ennyi idősen nem kellene, mert nem tudhatják, hogy heteroszexuálisak-e? Nem, maximum azt mondják, hogy nem elég idősek egy párkapcsolathoz. Na a melegeknék ugyanez van, csak nehezített pályán. Kevesebb a meleg, lehet nem elfogadó a környezetet, nem akarja felvállalni, stb, DE a párkapcsolatra való belső igény ugyanúgy megjelenik neki, mint a heteroknak, és a limitált lehetőségek miatt az interneten kezd el keresgélni. És akkor bejönnek a fb csoportok, insta oldalak.
Azt amúgy megjegyezném, hogy ezek az instás/fbs társkeresések nem csak LMBTQ körökben mennek. Vannak ibf (internetes legjobb barát) kereső csoportok, meg ugyanilyen társkeresők heteróknak. Csak itt többnyire a magányos tiniket találod meg, akik éppen heterok. Veszélyei meg pont ugyanazok, mint az LMBTQ változatnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!