Aki az LMBTQ mozgalmat támogatja, az tudja hogy valójában mit támogat?
Először is elmondanám, hogy ellenzéki vagyok. Másodszor pedig azt, hogy nincs bajom a melegekkel, a leszbikusokkal stb. Nekem az LMBTQ mozgalommal van gondom.
Pár napja unatkoztam, és beírtam az instagramm keresőbe hogy Lmbtq. Egyből lmbtq társkeresőt adott ki! Beleolvasgattam a hirdetésekbe. Tini gyerekek akik magukat pánszexuálisnak, transznak, leszbikusnak, melegnek, és az lmbtq mindenvéle orientációjának vallják magukat! 13-15 évesek melegek, biszexek, stb. Teljesen ledöbbentem. Olyan volt, mint egy felnőtt szexpartnerkereső oldal. Az volt bennem, hogy helyesen írni sem tudnak, szellemileg gyerekek, de az lmbtq szakszavakkal, orientációkkal azonosítják magukat. Ezen az lmbtq társkeresőn simán fent lehetnek magukat tiniknek kiadó pedofilok is, vagy egy tinire is ráírhat egy magát tininek valló pedofil. Ráírtam egy 15 éves kislányra, aki leszbikusnak vallotta magát. Profilképet nem raktam ki, a nevem is valami random tárgy neve volt. Kérdeztem, hogy miből gondolja hogy leszbikus? Azt mondta, kiskorában nem nagyon hordott szoknyát, barkácsolt, nem nagyon játszott "lányos" játékokkal, és a fiúk csak 13 éves koráig érdekelték! Mondja ezt 15 évesen. Kérdeztem hogy ez elég volt ahhoz hogy leszbikusnak valld magad? Azt mondta nem, hanem egy videoklippben látott lányokat csókolózni, és hogy lány szeret lányt, akkor "kattant át" benne valami, hogy ő leszbikus! Az egész beszélgetés döbbenetes volt számomra! Simán beszélgetett velem úgy, hogy azt sem tudta mi a nemem, hány éves vagyok, és az egész irreális-szürreális volt. Sokáig fagyott döbbenet volt rajtam, hogy 15 évesek keresnek a szexuális orientációjuknak (amikkel kapcsolatban iszonyat fogalomzavaraik voltak/vannak!) megfelelően, akár 13!éves kortól 22 éves korig társat! A média, a liberálisok, miért nem beszélnek az ilyen tini lmbtq társkeresőkről, a fiata tinik fejében lévő elkeserítő szexuális orientációs zürzavarról? Magyarán, miért nem vállalják fel azt, hogy az LMBTQ mozgalommal kapcsolatban a Fidesznek igaza van? Én ezt ellenziként beláttam, ugyanis ami azon a tini lmbtq társkereső van, az egyrészt igazolja ezt, másrészt tinikről van szó, és volt aki 13-14 éves, de úgy hirdeti a heterótól eltérő orientációját, olyan fogalomzavarokkal, hogy az félelmetes. Aki az LMBTQ mozgalmat támogatja, azt tisztában van azzal, hogy "mi van a szivárványon túl", hogy mit támogat?
Szerintem hivatalosan 18 alatt nem is lehet társkeresőre regisztrálni, de lehet rosszul tudom (én 18+ossá tenném a használatát). Így ebből adódóan már itt kezdődik a probléma, hogy 13-15 évesek képesek ilyen helyre regisztrálni. Személyiigazolványhoz kötném, így a kamu fiókok (pl amit te csináltál) nem lennének, így pedofiloknak is megkellene mutatniuk az igazi nevüket és miután kiderül vkinek a személyazonossága az interneten máris kultúráltabban kezd el beszélni/viselkedni.
Még írtad, hogy a fidesznek igaza van/volt és 18 éves kor alatt nem szabadna a tiniknek semmilyen lmbtq információhoz hozzájutni. Biszexuális vagyok, nagyjából 12 évesen kezdtem rájönni, hogy valami más nálam mint amit mondanak nekem. Akkoriba hirtelen azt hittem meleg vagyok, mivel annyi információm volt szexuális orientáció téren, hogy vagy normális vagy vagy a semmitérő b4zi. Szörnyen fusztrált is ez engem. 6.ban kezdtem ennek köszönhetően depresszióba esni, jó párszor öngyilkos gondolataim voltak ennek is köszönheten (1x majdnem meg is tettem, csak az életösztönök dolgoztak.....) Végül az általános iskolás osztályfőnököm észrevette, hogy valami nem okés nálam és addig nem hagyott békén, míg el nem mentem az iskola pszichológushoz. Rengeteget beszélgettem vele, családi illetve az iskolás problèmáimat osztottam meg csak vele, ezt akkoriban még nem mertem felvállalni. Vége fele gondolkodtam egy coming outon, de végül tanév vége lett és ez nem történt meg. De annyi terhet levett rólam, hogy megpróbáljam ezt feldolgozni. Végül az internetnek köszönhetően jobban belemélyültem a témába. Ha akkoriban az osztályfőnököm nem lép kétlem, hogy most én itt lennék. Pedig ezt egy egy normális szexuális felvilágosító órával meglehetett volna előzni, ahol nem csak a heteroszexuálitásról kapok információt. És értem én, hogy jelenleg ezt "túléltem"és semmi bajom, de mi a garancia arra, hogy egy másik lmbtq-s fiatalnak is észreveszik a bajt???
Ezzel a törvénnyel, csak megkülönbözteti a Magyarországon élő lmbtq közösséget. Gyűlölet szítás az egész, ebből próbáltak szavazatokat nyerni.
Véleményem szerint 15 évesen az ember képben van a szexuális indentitásával. (14 éves kortól legálisan lehet szeretkezni, szóval ez is részben alátámasztja) DE tételezzük fel, hogy ez a 15 éves leányzó lmbtqról életben nem hallott. Hogyan érezheti magát? Teljesen különcnek érezné magát, aki nem fér bele a társadalomba. Orbánék törvénye, ha 100%osan be lenne iktatva és tényleg semmilyen információ nem jutna hozzá rengeteg fiatal, rengetegen lennének öngyilkosok, mert egyedülinek és betegnek érezné magát.
Prideról is van véleményem. Megértem miért harcolnak, de magával a módszerrel nem értek egyet. Tangában flangáló férfi miatt nem fog a hetero emberek véleménye megváltozni. Csak rátesznek még egy lapáttal... Ezért sem tervezek egy prideon sem részt venni. Egyébként alapvető jogokért küzdenek mint például ne csak élettársi viszonyban legyenek bejelentve a meleg párok, de még sok más törvényért, ami már a nyugati országokban megengedett.
Picit a különböző orietanciókra is kitérnék. Véleményem szerint a gay, lesbian, biszex., aszex., trans. kívül másra nincs szükség, mint például lipstick lesbian. Ez már a személyes ideálal köti össze a szexuális orientációt. Hetero csávó akinek a szőke hölgyek tetszenek nem nevezi magát blonde-heteronak vagy tököm tudja minek. Ezek szerintem (is) már túlzások.
És még mielőtt vki megjegyezné, hogy rengeteg fiatal trendből lesz lmbtq tag, elárulom, hogy ez Magyarországon kizárt dolog. Fiatalabb korosztályban is rengeteg homofób ember van, idősebbeknél meg még több. Jelenleg a magyarországi társadalom nem annyira elfogadó, hogy akárki kedvtelésből melegnek vallja magát.
"Jelenleg a magyarországi társadalom nem annyira elfogadó, hogy akárki kedvtelésből melegnek vallja magát."
Meg egyébként is kell a fizikai vonzódás. Aki nem meleg, az miért tetetné annak magát, ha nincs is ilyen vonzódása? Ki az, aki a kedve, vonzódása ellenére belemegy egy homo kapcsolatba? Nem túl életszerű.
32
Nézd,azt gondolom, ha egy pedofilról kiderül hogy pedofil, az azért van mert elkapták.Ha csak képeket nézegetett is gyerekekről, azokat a gyerekeket valaki már rávette valami olyanra amire nem kellett volna, és onnantól kezdve akár ő maga is hozzájuk nyúlhatott volna úgyhogy én náluk nem gondolkodnom mentségen.
Ha a gyerekben nincs hajlam, akkor nem fog egy meleg pár láttán meleg lenni, se leszbi de mégcsak transzneművé se válik.Ebben én azért biztos vagyok.Alapvetően a melegség elfogadása meg nem bűn( mert ha két felnőtt ember úgy dönt had éljenek nyugodtan ahogy akarnak)Elfogadni az ilyenfajta különbségeket pld el fogja esetleg a gyerek, de mivel nem ez az általános így az is nyilvánvaló lesz a számára, hogy nem ez a megszokott.(Hacsak mindenki át nem áll a másik oldalra:D)
Minap láttam egy videót, vicces pofákat kellett utánoznia a szülőnek és a gyerekeiknek, különválasztva egy paravánnal.Aztán az utolsó képen egy fogyatékos kislány az orrát túrja, mire a gyerekek vidáman utánozták, a szülők meg zavarba jöttek.
A gyerekek még előítélettől mentesek.Attól hogy ,,megszokják" a meleg párokat, a látványukat, attól még bennünk nem lesz változás.Nyilván a különbséget látják, tudják és érzik, kérdeznek is róla, de ha szülőként jól van kezelve és megbeszélve akkor semmilyen negatív vagy pozitív érzete nem marad ebből kifolyólag a gyereknek.
A szexuális kíváncsiság idejében meg vagy kipróbál mindenfélét vagy nem.Abba viszont már majd a szülő nem fog tudni beleszólni.
A majomhimlő afrikai betegség én orvosi rendelőben azt hallottam elsősorban azért tud terjedni mert már megvannak a megfelelő hőmérsékleti tényezők itt is a szaporodásához. De jön majd a Zikka meg az összes többi car is amit simán szúnyog is odaadhat nekünk.
Kérdező!
Szerintem is nagyon aggasztó ez az egész propaganda…én valamelyik nap a strandon voltam fültanúja, hogy 14-15 éves lánykák beszélgettek, és szóba hozták egyikük pasiját, aztán ehhez kapcsolódva kérdezték, hogy kinek milyen srác jön be. Felsoroltak néhány jellemzőt, aztán az egyik lány mondta, hogy ugyan ő heteró, de annyira akar egy barátnőt, és még 2-en mondták izgatottan, hogy ők is..szóval működik ez az agymosás..én a 20-as éveim vége fele járok, nekünk még nem volt ez nyomatva ilyen mértékben, persze tudtam, hogy van ilyen, de nem “késztetett” erre minden, a videó klippek, a filmek, sorozatok, közösségi oldalak..szóval igen, olyan gyerekeket is belehajszolnak ebbe, akiknek meg sem fordulna a fejében kipróbálni a saját nemével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!