Nem lett volna így jobb a rezsi szabályozása?
Azt honnan tudjam mekkora a hiány? Szerinted én vagyok a pénzügyminiszter? Azt tudom, hogy én meg a feleslegem krvakeményen tanultunk meg dolgozunk és emiatt jóval magasabb a bevételünk mint az átlagnak. Azt viszont nem tudom, hogy mitől lenne drágább az általunk elégetett gáz mint az amit egy másik anyagi helyzetben lévő család éget el.
Ezen az alapon a tej, a kenyér, a benzin, a repülőjegy meg a hokedli ára is lehetne jövedelemfüggő, azok is pont ennyire lennének 'igazságosak'.
Abban az országban ahol az adócsalás nemzeti sport nem hiszem hogy a bevallott jövedelem reálisan mutatná egy család anyagi helyzetét.
Ezért is fókuszál a kormány a fogyasztási adókra a jövedelem adók helyett. Áfát a feketén megkeresett jövedelem után is fog fizetni a polgár a tescoban és a benzinkúton.
Egyébként mi lesz a baj a jelenlegi rezsi szabályozással ?
Piaci árat akarsz fizetni mindenért ? Úgy jobb lenne ?
7: az emelkedő árakra gondoltam.
Nem értem, miért kell ennyire a nyakamnak ugrani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!