Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek azért nem tüntetnek...

Az emberek azért nem tüntetnek Orbán ellen, mert meg vannak félemlítve?

Figyelt kérdés
Félnek, hogy a rezsim megtorolja?
2022. aug. 21. 16:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Ha valaki rosszat mondana orbánra hajnalban érte jönne egy fekete Csajka és soha többé nem látnánk.
2022. aug. 21. 16:07
 2/19 anonim ***** válasza:
24%

Nem azért.

Hanem azért, mert a Fidesznek csekély lehetséges alternatívája van, ami megfelelne az embereknek.

A baloldali ellenzék esetében a "kellemetlen mellékhatások" annyira erősek,hogy annál még a Fidesz is jobb.

2022. aug. 21. 16:15
 3/19 anonim ***** válasza:
83%

Milyen ügyben? Rezsi ügyben pl. azért nem mert nyár van még, nem kell fűteni, nyaralnak az emberek.

Majd ősszel, ha jön a hideg, és az első számlák, akkor meglátjuk, hogy lesz-e tüntetés.

Az pl. botrányos, hogy szórják a pénzt még mindig hülyeségekre, miközben megszorítanak, rezsit emelnek:

Az MVM 1,3 milliárd forinttal támogatja az FTC új sportcsarnokát

[link]

2022. aug. 21. 16:24
 4/19 anonim ***** válasza:
mh sohan nem fog kormányozni , a többi pedig nem ér annyit hogy tüntizek
2022. aug. 21. 16:28
 5/19 anonim ***** válasza:
Én azèrtnem tüntetek, mert fölösleges. Semmi értelme. Majd ha lesz komolyabb megmozdulás szívesen kapom a fejszét és rohanok.
2022. aug. 21. 16:28
 6/19 anonim ***** válasza:
#2 Mik ezek a "kellemetlen mellékhatások"?
2022. aug. 21. 16:32
 7/19 anonim ***** válasza:
6%

6#

Van pár.

-Szociális alapú családtámogatásra/rezsicsökkentésre áttérés.->kisebbségszaporítás megint, motiváció elvesztése a nem kisebbségeknél

-Nagyon megalkuvó külpolitika, mint ami 2010 előtt volt.Náluk a szövetség azt jelenti,hogy (pejoratív értelemben) csicskulni kell.

-Mindenféle trendi nyugati baromság átvétele.Nem számít,hogy jár-e a lakosságnak kiadással, kompromisszummal vagy egyáltalán egyetértenek-e vele.

2022. aug. 21. 16:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Van ebben is valami. Biztos van olyan ember aki olyan helyen dolgozik ahova pl. fényképes bizonyítékot kellett vinni Április 3.-án hogy Dr. Orbán Viktor Mihályra szavaztál, hisz a cég csomó állami beruházást kap és ezért cserébe elvárják a szavazatot a munkásoktól kezdve mindenkitől, a cég pedig a hatalmával visszaélve ehhez a módszerhez nyúl. Vagy ha valaki kiáll tüntetni szamon kérik/kirúgják. Pl. MZP is anno mielőtt bejelentette, hogy indul független polgármesterként, még meg sem volt hivatalosan erősítve hogy indul már ki is rúgták a munkahelyéről.
2022. aug. 21. 16:48
 9/19 anonim ***** válasza:
58%

7: a kisebbség ugyanúgy szaporodik, ráadásul ők a legkönnyebben megvehető szavazóréteg a fidesznek:

https://www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs

2022. aug. 21. 16:53
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

• Szerintem az a kisebbség, akikre te gondolsz, szaporodik magától, ugyanúgy mint a Fidesz nélkül. Ami a "motiváció elvesztése a nem kisebbségeknél" részt illeti, én úgy gondolom, hogy egyáltalán nem jó, hogy a mennyiségre és nem a minőségre mennek rá. Sokan csak a csok miatt házasodnak és vállalnak be 3 gyereket. Hogy miből és hogyan lesznek felnevelve, milyen lesz egyáltalán ilyen okból megszületni, egy ilyen pénz-motiváltságból alakult családban felnőni, hát kérdéses. Arról ne is beszéljünk, ha mondjuk már egy gyerek után megrühelli egymást a két házastárs. Nyilván együttmaradnak és legyártanak még 2 pulyát, hiszen nem lesz pénzük arra, hogy kicsengessék a sok tíz millát, amit vissza kellene fizetniük. Szép kis jövő vár itt a két felnőttre és a 3 gyerekre is. Szerintem ennek pokoli következményei lesznek, mire felnőnek ezek a gyerekek.

• Nem értem ezt a szövetség = csicskulást. Hoznál erre példákat, hogy mire gondolsz?

• A harmadikhoz is kérekszépen példákat, mert itt sem tudom, mire gondolsz.

2022. aug. 21. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!