Az emberek azért nem tüntetnek Orbán ellen, mert meg vannak félemlítve?
Nem azért.
Hanem azért, mert a Fidesznek csekély lehetséges alternatívája van, ami megfelelne az embereknek.
A baloldali ellenzék esetében a "kellemetlen mellékhatások" annyira erősek,hogy annál még a Fidesz is jobb.
Milyen ügyben? Rezsi ügyben pl. azért nem mert nyár van még, nem kell fűteni, nyaralnak az emberek.
Majd ősszel, ha jön a hideg, és az első számlák, akkor meglátjuk, hogy lesz-e tüntetés.
Az pl. botrányos, hogy szórják a pénzt még mindig hülyeségekre, miközben megszorítanak, rezsit emelnek:
Az MVM 1,3 milliárd forinttal támogatja az FTC új sportcsarnokát
6#
Van pár.
-Szociális alapú családtámogatásra/rezsicsökkentésre áttérés.->kisebbségszaporítás megint, motiváció elvesztése a nem kisebbségeknél
-Nagyon megalkuvó külpolitika, mint ami 2010 előtt volt.Náluk a szövetség azt jelenti,hogy (pejoratív értelemben) csicskulni kell.
-Mindenféle trendi nyugati baromság átvétele.Nem számít,hogy jár-e a lakosságnak kiadással, kompromisszummal vagy egyáltalán egyetértenek-e vele.
7: a kisebbség ugyanúgy szaporodik, ráadásul ők a legkönnyebben megvehető szavazóréteg a fidesznek:
• Szerintem az a kisebbség, akikre te gondolsz, szaporodik magától, ugyanúgy mint a Fidesz nélkül. Ami a "motiváció elvesztése a nem kisebbségeknél" részt illeti, én úgy gondolom, hogy egyáltalán nem jó, hogy a mennyiségre és nem a minőségre mennek rá. Sokan csak a csok miatt házasodnak és vállalnak be 3 gyereket. Hogy miből és hogyan lesznek felnevelve, milyen lesz egyáltalán ilyen okból megszületni, egy ilyen pénz-motiváltságból alakult családban felnőni, hát kérdéses. Arról ne is beszéljünk, ha mondjuk már egy gyerek után megrühelli egymást a két házastárs. Nyilván együttmaradnak és legyártanak még 2 pulyát, hiszen nem lesz pénzük arra, hogy kicsengessék a sok tíz millát, amit vissza kellene fizetniük. Szép kis jövő vár itt a két felnőttre és a 3 gyerekre is. Szerintem ennek pokoli következményei lesznek, mire felnőnek ezek a gyerekek.
• Nem értem ezt a szövetség = csicskulást. Hoznál erre példákat, hogy mire gondolsz?
• A harmadikhoz is kérekszépen példákat, mert itt sem tudom, mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!