Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért reklamálnak itt sokan...

Miért reklamálnak itt sokan az adófizetői pénzröl kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Adózni mindig is kellet,a kormány meg arra költi amire akarja.Ő sem szól bele hogy magánéletedbe mire költöd a pénzed,ami közt sok értelmetlen dolog is van biztosan.
2022. aug. 21. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Készülünk.
2022. aug. 21. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Mert az a MI pénzünk!!!
2022. aug. 21. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
2%
Mert vannak olyanok, akik magukat túlképzett gazdasági szakembernek gondolják. :D
2022. aug. 21. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Ajjaj, nagy a baj a gyenge szakmunkásvizsga után gyorsan öntudatra ébdt jobberek körében:

A polgárok szeretnek beleszólni abba, mire kültik az adójukat. A szolgákat és a csicskákat ez nem érdekli.

2022. aug. 21. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Egy jobbágy gondolkodik így, hogy a kormány arra költi, amire akarja, nem egy polgár.
2022. aug. 21. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
19%
Nagy g*ci ez a kormány, de én szerencsére keresek annyit, hogy nem kell ilyeneken zsörtölődnöm.
2022. aug. 21. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem meg a hatszorosára emelt rezsivel pont beleszól, hogy mire költjük a pénzünk ;)

De hát nyilván értelmetlen dolgokra költjük, nyilván :)))

2022. aug. 21. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem adózok, pont emiatt. Nem siránkozni kell, ha ez zavar valakit ne adozzon
2022. aug. 22. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!