Hogy lehet, hogy a gazda tüntetés ennyire teljes kudarcba fulladt? Tulajdonképpen hogyan bukott meg? Pedig oly nagy lendület volt benne elvileg.
Állítólag teljesen le akarták zárni a traktorok Budapest fő csomópontjait, ezzel demonstrálva a rezsicsökkentés eltörlése ellen. Ezzel szemben, csak Budapest külső kerületéig engedélyezték hogy jöjjenek, majd végül egy darab traktor sem érkezett meg egyáltalán Budapest területén belülre. Az autópályáról elvileg a felvételeket letiltották a nyilvánosság elől.
Javítsatok ki ha tévedek valahol, én így értesültem a tüntetés tervéről és kivitelezéséről.
Tulajdonképpen, hogy bukott meg az egész, kik buktatták meg? A tüntetés szervezője azt mondta, nem hátrálnak meg semmiképp. Mégis nagyon nagy fiaskó lett a vége.
Mi történt?
És még azt is olvastam, hogy Budapesten mindössze vagy 100 tüntető támogatta volna a gazdákat, szintén a rezsicsökkentés-csökkentés ellen demonstrálva.
100 ember, nos tényleg nem nevezhető viharos érdeklődésnek, egy 1,7 milliós városban + akik még feljöttek volna vidékről tüntetni velük.
Ezek szerint minden rendben, a legnagyobb rendben, az emberek igenis elégedettek a kormány döntéseivel a rezsiüggyel kapcsolatban legalábbis, és az eddigi más megszorításokkal?
Utálom és szánalmasnak tartom a fideszt, és lassan már nekem kellemetlen ezek pár 100-as tüntetések, ami már kellemetlenebb lesz mint a fidesz 12 éves ámokfutása....
Szánalmas pusztulni való a magyar, és remélem minél elöbb bekövetkezik...
Mindenki külön megy tüntetni, ahelyett, higy mindenkib aki sérelem van egyszerre...
Nem tudnak gondolkodni?
7
Április 3-án ott volt a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!