Na most boldogok vagy hogy nem volt tuzijatek?
Figyelt kérdés
Ezt volt a legnagyobb baj az elmult napokban hogy lesz es most nincs. De lattom sokaknak igy se jo.2022. aug. 20. 22:38
21/29 anonim válasza:
"végre belement a párom"
Lesz még ezzel gond, ha ennyire győzködni kellett...
22/29 anonim válasza:
21-es, nem kell már előre kárörvendeni. Magától jött el az a pont, ami nekem már korábban, csak vártam, hogy ő is azt mondja elég ebből, menjünk. És most mondta ki. De remélem ez lesz ma az örömöd, hogy bele tudtál egy szóba kötni. Többek között emiatt a kötekedő, lehúzó magyar mentalitás miatt megyünk el. Köszönöm, hogy megerősítetted, jó döntés lesz.
23/29 anonim válasza:
Mondta valaki, hogy magyar vagyok? :DDD
24/29 anonim válasza:
Nem, de beillesz a magyarok közé...
25/29 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon örülök neki és szerintem sohasem kéne már.
26/29 anonim válasza:
Na a terror rezsim már kibaszta az OMSZ vezetőit.
Fidess Orbán talibán rendszer nem tűri ha vki keresztül húzza a terveit
28/29 anonim válasza:
jah a cippit ellopták és meg se tartották egy kis szemerkélés miatt. Gyurcsány legalább anno megtartotta ha már ki lett fizetve.
29/29 anonim válasza:
Kenyeret és cirkuszt.
Sajna kenyérre se nagyon fogja futni nemsokára, de nem baj. A tűzijáték szép volt a sok bólogatónak meg itt egy aranyköpés : ha nem elég a pénzed és még fázol is, keressél többet. Mi sem egyszerűbb, nem igaz? A lényeg a tűzijáték pár milliárdocska nem számít. A gyerekre meg adj jégeralsót, amikor suliba megy. Mar ha lesz hova mennie👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!