Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na most boldogok vagy hogy...

Na most boldogok vagy hogy nem volt tuzijatek?

Figyelt kérdés
Ezt volt a legnagyobb baj az elmult napokban hogy lesz es most nincs. De lattom sokaknak igy se jo.

2022. aug. 20. 22:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
70%
#10 Igen.
2022. aug. 21. 00:58
 12/29 anonim ***** válasza:
73%
A tűzijáték olyan mint az 1936os nyári olimpia. Egy terror rezsim fényűző pompával,próbálja elterelni a figyelmet a tömegek nyomoráról,és jó fényt kelteni a Nyugat előtt.Jelenleg a terror rezsim is úgy áll mint Hitler 1936ba, most még mert a Nyugat nem figyel csak az eső állíthatja meg,de készülünk és várunk, hogy átvegyük a stafétát
2022. aug. 21. 09:00
 13/29 anonim ***** válasza:
68%

A nyugatot a legkevésbé se érdekli a tűzijáték, és pontosan tisztában van vele, hogy mi folyik itt.

Szerintem azért halasztották el egy héttel, hogy a király is gyönyörködhessen benne, miután hazajön a horvátországi nyaralásból.

2022. aug. 21. 10:18
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos meg lesz tartva.
2022. aug. 21. 11:00
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

"a tűzijáték fontosabb lett az emberek életénél"

Mindig is voltak szegény emberek, mégis voltak ünneplések is. Miért pont most ilyen nagyon gond?

2022. aug. 21. 21:02
 16/29 anonim ***** válasza:
79%
#15 Nemérted, hogy ez nem konkrétan a tűzijátékról szól? Azt se tudod, milyen világban élsz valójában.. Szívesen felvilágosítalak, ha szeretnéd.
2022. aug. 21. 21:36
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

"Nemérted, hogy ez nem konkrétan a tűzijátékról szól?"

Én sem konkrétan tűzijátékról írtam, hanem ünneplésekről. Háborúk idején is voltak, évszázadokkal ezelőtt is, amikor még sokkal szegényebbek voltak az emberek.

"Azt se tudod, milyen világban élsz valójában.."

Te csak tudod, hogy én mit tudok... :D

"Szívesen felvilágosítalak, ha szeretnéd."

Nem, köszi, kímélj meg tőle. :)))

2022. aug. 21. 21:47
 18/29 anonim ***** válasza:
80%
#17 Hát, figyi, te szándékozol még mindig a tűzijátékról (ünneplésről) dumálni. A 4-es válaszomba belekötsz, de a 9-es válaszom mellett szépen elmész. Kicsit komolyabb dolgokról van ám szó, mint a szaros tűzijáték...
2022. aug. 21. 22:13
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
Én az elmaradt tűzijáték miatt nem vagyok boldog, de amiatt már annál inkább, hogy hétvégén végre belement a párom, hogy külföldre költözzük és végre egy normális élhető országban éljünk, ahol nem a tűzijáték a legfontosabb, miközben a fél ország még jobban elszegényedik.
2022. aug. 22. 08:13
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

"A 4-es válaszomba belekötsz, de a 9-es válaszom mellett szépen elmész."

Ez itt egy névtelen oldal, sose lehet tudni, hogy melyik válaszok származnak ugyanattól az embertől.

2022. aug. 22. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!