Mit szóltok hozzá, hogy Tóth Gabi 7 milliós Rolex órában jár, mióta keresztény Fidesz-KDNPs média arc lett? Ki hisz még ezután a keresztény értékekben?
Ha tényleg ilyen bohózat a keresztény vallás, miért ragaszkodunk ennyire hozzá?

Csóró!
Csak 7 millás az órája.
Valamit nem jól csinál.

"Ha tényleg ilyen bohózat a keresztény vallás, miért ragaszkodunk ennyire hozzá?"
Ez nem a keresztény vallás. A keresztény vallás egy bizonyos Jézus Krisztus követését jelenti, nem tóthgabiét.

Ez csak annyit jelent.. hogy mi jár azért, ha besegít egy kis képmutató néphülyítésbe. Jó ízléssel többmilliós órával villogni, amikor az emberek tízezrei fognak bizonytalan helyzetbe kerülni, amint elkezdődik a fűtés szezon. Meg mintha a keresztényeknek fontos lenne a kevésbé szerencsések segítése és a támogatása. Az adományozás, stb. Pláne ilyen helyzetben… elég képmutató szerintem.
Arról nem is beszélve, hogy pont néhány hete olvastam, hogy a művésznő nem talál gyerekcsőszt, mert nem tud nagy összegeket kifizetni. Meg is értem, biztos kellett a pénz az órára…

11
Én nem hordok fideszt, de órás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!