Mit szóltok hozzá hogy ilyen kis ingerlékeny a győri alpolgármester úr aki igazi szépfiúnak tűnik facen közben belül nem sok keresztényi szeretet sugárzik belőle? Jogosan nevezték annak aminek?
2022. aug. 12. 00:46
1/5 anonim válasza:
Örömmel nyugtázom a hírt.
És akkor egy verset is közzétennék, amit az interneten találtam még akkor, amikor az ügy kirobbant. Lementettem, hogy időnként elolvashassam és gyönyörködhessek benne.
Priviben lehet ötletelni, vajon mi a poén a versben. ;-)
Kedves Ákos!
Teljesen lenyűgöz.
Ez csodaszép fa!
Fa ez bizony, nem is akármilyen!
Akárki látja, elcsodálkozik:
Sej, ha én
Zakómat az ágára terítve pihenhetnék alatta!
3/5 anonim válasza:
Mi köze ennek a kereszténységhez? Volt egy trágár kommentelő, és bíróság sajnos a trágárság mell állt. Így süllyed egyre mélyebbre a közbeszéd színvonala.
4/5 anonim válasza:
Elfelejtette odatartani a másik orcáját is. :)
Biztos benyomták neki a rudit a Karmelitában és így vezette le a feszültséget.
5/5 anonim válasza:
3-as, egyem azt az érzékeny lelkecskédet!
Amit Bayer művel, az nem sérti az érzékenységedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!