Mennyi pénzébe kerül Karácsony Gergely és alpolgármesterei az adófizetőknek?
A Hír Televízióban bemondták, hogy egyedül(!) Jakab Péter 6 millió, azaz hat millió forintjába kerül az adófizetőknek. Ez rengeteg pénz, sok hasznos dologra lehetne fordítani, ahogyan az a Bayer showból is kiderült.
Nos, úgy néz ki ez a rengeteg pénz kismiska ahhoz képest amibe Karácsony Gergely és alpolgármesterei kerülnek az adófizetőknek minden egyes hónapban. Mekkora lehet ez az összeg, és mire költenéd? Minek neki öt alpolgármester, megmondaná valaki?!
Békemenetet a városháza elé kellene szervezni, igaz-e?
Néhány millióba.
Kevesebbe be mint Lölő , szijj és többiek. Ők fejenként több száz milliárdot visznek el.
"Hasznos dolog" és "Bayer show" egy mondaton belül? 😅
Egyébként valszeg jobban járnánk, ha az összes politikusunk elmenne inkább szénbányásznak.
Imádom az ilyen kérdéseket...
Miért, Kérdező, szerinted egy átlagember, hétköznapi ember sem az adófizetők pénzéből él, csak a politikus, a nagy ember?
6 millió rengeteg pénz? Székesfehérvár (egy ~95 ezer fős város) éves költségvetése több mint 75 milliárd forint. Nemrég készítettek egy új buszmenetrendet, a polgármester állítása szerint ennek a költsége (tehát csak egy buszmenetrenddé, buszok nélkül) 46 millió forint volt. Budapest többmillió fős város, az állam költségvetéséről pedig szerintem felesleges is beszélni. Szerinted számít az a néhány 100 millió ami elmegy pár politikusra? Meg se érzezzük, olyan jelentéktelen összegek. Persze lehetne "jobb" dolgokra költeni, de sokminden mást is lehetne, sőt, másból is lehetne elvenni hogy megint valami másra költsd.
Én sem helyeslem sem a 20 tanácsadót sem a milliós fizetéseket, de röhejesnek tartom hogy valaki pár millión van fennakadva amikor ezer milliárdok röpködnek a költségvetésekben és a különböző projektekben :D
Ok! Megértem. Csak ilyenkor arra gondolok, hogy mennyi rengeteg pénzt meg lehetett volna spórolni, ha Tarlós István marad.
Lehet "nem sok" pénz (én ezzel azért vitatkoznék), de 4 év alatt ez rengeteg pénz.
Ezért biztosan nem fogok az ellenzékre szavazni. Csak Jakab havi 6 milliónkba kerül!!
Az ellenzéknek rengeteg pénzt odadibunk és nem csinálnak semmit, nem kormányoznak, de még csak nem is segítenek. Hány törvényjavaslatuk is volt, ami érdemes lett volna elfogadásra?
Akkor meg minek ellenzék? És miért mi fizessük? Ajánlom, hogy finanszírozza őket a tengerentúli kis barátjuk, Gyuri bácsi!!!!!
"Csak ilyenkor arra gondolok, hogy mennyi rengeteg pénzt meg lehetett volna spórolni, ha Tarlós István marad."
Tarlósnak is pont ugyanennyi járt, szintén volt 2-3 helyettese és tanácsadókból is 30+ darab. Egyáltalán tudod, hogy mi volt Tarlós alatt?
"Ezért biztosan nem fogok az ellenzékre szavazni. Csak Jakab havi 6 milliónkba kerül!!"
Jakab Péter frakcióvezető, állandó szereplője a közéletnek és a parlamentnek. Ellenben felhívnám a figyelmedet például Bíró Márk, fideszes képviselőre aki 10+ éve egyetlen alkalommal sem (hangsúlyozom: EGYETLEN alkalommal sem) szólalt fel, vagy adott be indítványt, ellenben csak a tankolása 2 millióba került nekünk (a milliós képviselői fizetése mellett) 2020-ban.
"Akkor meg minek ellenzék?"
Jahh bocs, nem tudtam, hogy egyrészt egy trollal, másrészt pedig egy komcsival/nácival beszélünk, akinek büdös a demokrácia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!