Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soha ennyi szar alak nem volt...

Soha ennyi szar alak nem volt még az országunk élén, lehet ezt még fokozni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 20. 15:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát kedves utolsó, pont ez a baj, hogy téged nem érdekel.

Az ország egyik részét nem érdekli, a másik része meg bekajálta, amit a Fidesz által felvásárolt média szajkózott. De gondolkodni minek is?

Én nem szavaztam a Fideszre, de mégis én is szívok miattuk. Fizesse meg az élelmiszeráremelést meg a rezsit az, aki a Fideszre szavazott, vagy aki sz.art rá, és el sem ment szavazni.

De ehelyett én is szívok rendesen.

És igen, beteg vagyok, és nem veszik fel a kórházban a telefont, gyakorlatilag nincs is már ellátás, csak magánúton, ott is több hónapos várólisták vannak. Közoktatás? Az is nevetséges, a gyerekem iskolájában még mindig 4 tanárt keresnek felsőben, pedig 1 hét múlva iskola. Soroljam még? Igen, el kellett volna menni szavazni.

2022. aug. 20. 18:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Tessék, itt a felület!

Írjad légyszíves, mi a megoldás?

Mi az ami alapján úgy érzed, hogy én vagyok, aki ezért tudna tenni?!

Komolyan mondom!

Írd meg, mi az, amit még ezért a társadalomért ezért az országért meg kéne tennem?

Mi az, amit szerinted még meg tudnék tenni?

Mondj egy értelmes elfogadható opciót vagy győzz meg, hogy miben kéne még hinnem, amiben érdemes, aminek értelmét látom az életemben.

Melyik út vezet oda, ha lehúzom még a hátralévő éveket az életemből egy munkahelyen, hogy nem arra megyek haza, hogy vagy fázok vagy éhes vagyok!?

2022. aug. 20. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!