Jobboldaliak, hazafiak, nacionalisták! Ti teljesen komolyan azt gondoljátok, hogy a magyarság a legkülönb nép a világon? Miért gondoljátok így?
aki magyarnak érzi magát had magyarkodjon már
te meg könnyes szemmel énekeld az internacionálét a komcsi haverjaiddal
"Hogy is mondta a mocskos libsi-bolsi költő, ADY?"
jajj, nehogy már Ady-t a kortárs donáth-dobrev posztkomcsi megélhetési kulturbarbár tandemhez hasonlítsd :DD
istenes verseket olvastál már tőle?
orosz propagandázó agyhalott libsi bolsik, annyira messze vagytok Adytól, mint makó jeruzsálemtől
"istenes verseket olvastál már tőle?"
Nagyonis. Hívő ember vagyok, ugyanis. Akárcsak például Iványi Gábor, akitől az álkeresztény rezsim még az egyházi státust is megvonta. Vagy Beer Miklós...
iványi meg donáth a két bizniszpápa, ja
nekik aztán sok közök van a kereszténységhez
Én Ausztriában tanultam meg a hazaszeretet fogalmát.
Ide menekültem még a kétezres évek legelején a magyar lusta,irigy, haszonleső és rasszista agybajból.
Gondoltam, hogy máshogy is lehet élni és nem kellett messzire mennem ahhoz, hogy ez be is bizonyosodjon.
Igen, mind ezt gondolják magukról - és pont ez bennük a vicces!
A politikai humor kategóriában a kedvenc műfajom, amikor a szélsőjobbosok és illibernyákosok megpróbálnak nemzetközi szervezetet vagy pl. Európai Parlamenti frakciókat létrehozni közösen - aztán meg egymás torkát harapják el! :))))))))))))))))))))))))))
Pont most láttam Tót ("Toroczkai") Lászlót vért székelni az ATV-ben, hogy elmagyarázza valahogy, miért is akar a szlovák magyargyűlölőkkel közös frakciót a román magyargyűlölők helyett!
Még neki se sikerül kiegyezni a saját külföldi klónjaival, fénymásolataival - pedig ő aztán tényleg szlovák-román-kompatibilis a Tót nevével és moldvai román feleségével, félromán gyerekeivel, akár át is ülhetne az AUR-ba! :))))))
Aztán mikor a francia náci kilökte a német náci pártot a náci frakcióból, mert az náci - az abszolút kedvencem volt! :))))
(Aki nem tudja, Marin Le Pen kidobta a frakciójából a német AFD-t)
Ezek az önimádó fasiszták sosem tudnának egyetérteni, mert mindenik kizárólag önmaga tiszteletére képes - de azt túlzásba is viszi rendesen! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!