A magyarság azért járt pórul mindig, mert nem elég nacionalista, vagy túlságosan is az?
Mert birka. A románok, szlovákok, csehek eltudják adni a nacionalizmusukat nyugatbarát, euroatlanti elköteleződésnek, ha vmi gond van akkor bólogatnak h jól van megoldják a problémát és minden fasza lesz, igyekeznek stb. Ezzel szemben a magyar nacionalizmus mindig a nyugattal való szembefordulást jelenti, ha vmi kritika éri az országot nagy cirkuszt csinálnak belőle és megy a nyilvános ellenségeskedés. Migránsok tekintatében a szlovákok, csehek, románok se fogadtak be többet mint mi és ők se "bevándorlás pártiak", de nem csináltak "szabadságharcot" belőle, hanem jójó majd ha úgy van befogadunk ha kell és majd végül sehol semmi se lesz belőle.
Magyarország mindig is diplomáciából volt bukás alá.
Kedves 2!
Ezt úgy is fogalmazhattad volna,hogy a román, szlovák diplomácia képmutató.
Mitől rosszabb erélyesen kiállni és megmondani,hogy nem kérünk migriket meg gender marhaságot?
Elítélnek miatta.Na és akkor mi van?
Az,hogy elítél egy olyan ország, ahol a lakosság nem tudja eldönteni milyen nemű, megtagadják a saját nemzeti identitásukat, az a mi erkölcsi, kulturális fölényünket jelenti.
Kérdező, szerintem több száz év történelmét ennyire le lehet egyszerűsíteni, ahogy te teszed? Egy kérdés köré megfogalmazni az egész magyarság történelmének hibáját?
Nem, nem lehet. De vannak más helytelen, politikailag elfogult állításaid is, ami tökéletesen alátámasztja azt, hogy neked ebben a kérdésben van egy véleményed, amit a kocsmában nyugodtan hangoztathatsz, de a tudományos életbe ezzel nem lenne túl nagy népszerűséged.
Kérdező, egyetértek az indító soraiddal.
Orbánról most azt mondták a hívei, hogy ha ő tárgyalt volna Trianonban, akkor nem elvettek, hanem hozzánk csatoltak volna területeket. Kérdem én, akkor most miért nem szól néhány szót Brüsszelben a revízió érdekében?
Az a baj, hogy Orbán egy nagyravágyó ember, és európai-, valamint világszinten akar tetszelegni abban a szerepben, hogy majd ő megmenti a kontinenst a bevándorlóktól (közben meg kötvények útján beenged ki tudja kiket), Sorostól (közben meg ő is az ő pénzén tanult), a homokosoktól és egyéb deviánsoktól (közben meg ki tudja, mennyi ilyen van a pártjában), stb.
Az, hogy az elszakított területeink visszacsatolásáért kellene küzdeni, az őt egyáltalán nem érdekli, mert neki fontosabb a V4-e, amiből mi magyarok semmi hasznot nem húzunk, mert ez csak egy jelképes szerveződés.
Szóval olyan vezetés kellene ennek az országnak, amely "csak" velünk törődik elsősorban: az összmagyarság boldogulásáért munkálkodik és bátran kiáll érdekeink védelméért nemcsak Brüsszelben, de a szomszédos országokkal szemben is.
Nem állandóan a harcolást kéne kiabálni, hanem csöndesebben, de határozottan CSELEKEDNI a magyarságért.
A migránsokat sem kötvények alapján kellene befogadni, hanem szigorúan megszűrni őket, hogy valóban hasznára tudnak-e lenni a hazánknak. Bár én férfiakat nem is engednék be, csak nőket, mert róluk tudom, hogy valóban el vannak nyomva az iszlám vallásban.
A gazdaságban állami segítséggel talpra kéne állítani régi jó vállalatainkat (Orion, Videoton, Ikarus, Tungsram, Ganz, stb.) és támogatni őket, mert ezek biztosítanak valódi hazai munkahelyeket és viszik szerte a nagyvilágba hazánk jó hírét. Saját gazdasággal lehet egy országot felépíteni, nem pedig azzal, hogy a külföld összeszerelőüzemévé silányítjuk magunkat, mint ahogy Orbánék teszik, és még meg is tapsoltatják magukat ezért.
Én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!