Most akkor lesz légiparádé?
Figyelt kérdés
Én hallok már itt vadászgépeket (Bp. agglomeráció), kb. ilyen hanggal szoktak lenni aug. 20-án délelőtt (csak nem ennyire reggel).2022. aug. 20. 07:48
11/18 A kérdező kommentje:
10-es, senki nem liberálisozott itt, szóval ezt hagyjuk.
2022. aug. 20. 08:10
12/18 A kérdező kommentje:
Megvan:
Szóval a tisztavatás most van, 08:00-09:10-ig.
És akkor MÉGIS felszálltak a Gripenek, ennyike.
(Csak ez más években 10 óra körül volt, nem hajnalok hajnalán 8-kor)
2022. aug. 20. 08:11
13/18 anonim válasza:
szálljanak, engem mondjuk speciel nagyon nem mozgat :D
14/18 A kérdező kommentje:
Valszeg a meteorológiai szolgálatot figyelik, és aszerint változtatják, hogy lefújják, nem fújják. Tény, hogy teljes szélcsend van, szóval így érthető.
2022. aug. 20. 08:27
15/18 anonim válasza:
Azok szovjet vadászbombázók akcióban,nem parádéra jöttek.
16/18 A kérdező kommentje:
Hú, de megijedtem:)
2022. aug. 20. 08:35
17/18 anonim válasza:
Felszálltak mert a kerozin romlandó, és el kell égetni. Nem kerül sokba csak gépenként pár millió forint, az pedig zsebből kifizetitek.
Legalább ami nagy fényes vezérünk megmutatja hogy a liberális baloldali vihartól IS meg tudnak védeni!!!!!
Éljen Viktor éljen a párt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!