Ha a kormánynak jó a pénzromlás, akkor az nekünkis jó lesz?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha több pénze lesz a Fidesznek, akkor Orbán többet fog tudni adni a magyar embereknek, a nagycsaládosoknak?2022. aug. 19. 23:05
1/10 anonim válasza:
Az a pénz ami a Fidesz köreihez kerül az elveszti közpénz jellegét, az nem jut el a nagycsaládosokhoz :D :D
2/10 anonim válasza:
Miért, te úgy érzed nostanàban sokkal boldogabban távozol a kasszától?
3/10 anonim válasza:
4 evente majd lesz egy kilo ingyen krumpli meg 13. havi nyugdíj. Az is hitelből
4/10 A kérdező kommentje:
Ha az emberek több pénzt hagynak a boltokban, többet adóznak, akkor több pénze lesz Orbánnak, amiből talán a nagycsaládosoknak is juttat. Vagy csok hitelt elenged.
2022. aug. 19. 23:27
5/10 anonim válasza:
Felejtsd már el a nagycsaládosokat meg az ingyenpépzt.
6/10 anonim válasza:
Orbántól ne várd, hogy bármit is adjon! Mindig csak elvesz, de amit ad 4 évenként, az semmi.
7/10 anonim válasza:
Kedves kérdező eléggé korlátolt gondolkodású ember lehetsz, ha nem iróniának szántad ezt a kérdést, az egyetlen dolog amitől neked jobb lesz ha neked lesz több pénzed, mert a kormánytól semmit nem kapsz ingyen az összes támogatás, ingyen tanulás azért van hogy miután befejezted, utána a rád fordított pénzt visszaforgasd az államkasszába, az orvosi ellátásodat, a nyugdíjadat is te fizeted illetve most te fizeted a mostani nyugdíjasoknak és elvileg ha majd oda kerülsz akkor neked fizetik az akkori fiatalok, de mint írtam te az államtól az égvilágon semmit nem kapsz ingyen, szóval gondolkozz mielőtt ekkora orbitális baromságot kiírsz ide.
8/10 anonim válasza:
Pontosan, ahogy romlik a pénzünk vásárlóereje, pörög az infláció, gyengül a forint, úgy tudnak egyre több és több pénzt adni az embereknek! Hurrá!
Az más kérdés, hogy három millió forint lesz egy csomag rágógumi, de nominálisan sokkal-sokkal több pénzünk lesz! Jeeeeee!
9/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló szerintem a kérdező tisztában sincsen olyan fogalmakkal hogy infláció, azt hiszi hogy majd nyomtatunk egy csomó pénzt és a világpiac egyik pillanatról a másikra erősnek fogja majd emiatt ítélni a forintot és lenyomja az Eurót meg a dollárt :), valahogy így tudom elképzelni mi játszódik le a fejében.
10/10 anonim válasza:
A kérdező egy fizetett fideszes troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!