Van ideológiai különbsége a DK és a Momentum között vagy csak generációs eltérés van közöttük?

Gábor!
Nem értem a kérdésed, de ezt ajánlom elolvasni:
Ha arra gondolsz, hogy 22. áprilisában az Európai Bizottság elindította a jogállamisági eljárást, akkor arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a bizottságban az ellenzéknek nincs képviselője, viszont Orbánnak van: Várhelyi Olivér.
Vajon Dobrev Klára megtévesztette a bizottság 20 tagját, vagy esetleg maguktól úgy gondolják, hogy nincs minden rendben Magyarországon.
Arról akkor mit gondolsz, hogy Orbán nemzetgyűlölő lenne?

12/Megszűnik a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Megszűnik a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) jogutódlással január elsejével, az uniós fejlesztési programok végrehajtása a szaktárcákhoz kerül, míg a források felhasználását a Miniszterelnökség koordinálja.

Az ugye feltűnt, hogy a cikk 2006-os?
És pont nem az a cikk lényege, hogy a figyelő mit tudott meg az NFÜ-től, hanem az, hogy Orbán mit mondott.
A te értékelésed alapján Orbán "nemzetgyűlölő", ugye ezt akkor leszögezhetjük?

18/ Ezt te mondod hogy kitérj a válasz elöl hogy a figyelő kitöl tudta meg az nfü-n belül? mert nevet nem közöl csak hogy "tudta meg a FigyelőNet"!Rágalmazás elkövetési magatartásai
A becsület csorbítására alkalmas tényt állításával, híresztelésével, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezés használatával követkető al a rágalmazás.
Tény állítása: személyes tudomásszerzésen alapuló közlés (én tudom, hogy ez így és így történt);
Tény híresztelése: más/mások tényállításainak oly módon történő továbbítása, amelyből határozottan kiderül, hogy nem az elkövető saját tudomásszerzésén alapszik. (Azt a pletykát hallottam, hogy……..). A híresztelés érdekessége, hogy megvalósulhat kérdés formájában is, és az sem zárja ki a bűncselekmény megállapíthatóságát, ha a híresztelő a tényállítással ellentétesen foglal állást, vagy megkérdőjelezi a valóságtartalmát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!