Ha Magyarországon megépül a Fudan egyetem kinai hitelből akkor Európába bejön a kinai szocializmus?
Figyelt kérdés
Kinai hitelből felépülhet a Fudan egyetem , egy sikeres társadalmi népszavazást követően, ezzel is kiárusitva lehet az ország majd a jövőben, esetleg a kinai elvárások valamint a hitel miatti tartozás miatt , ha bármilyen szociaalizmusi kinai elvárást megszeg a kormány , akkor itt is olyan rendszer lesz mint ott , esetleg ez lehet a kormány célja ezzel vagy mi más.2022. aug. 18. 22:35
11/14 anonim válasza:
Én nem tudom felfogni orbán kínai mániáját.
Először letre hozta nekik a letelepedesi kötvényt, most meg adó mentes aku gyár meg fudan európai kémközpont.
Eleve egy kínai nem asszimilalodik.
Nem akar magyarrá válni...
Szerintem a logikus lépés az lenne, hogy kitoloncolni a 800ezer kínait az orszagból és azonnal felfüggeszteni az ilyen hazaáruló 100 eves hitel témakat mint a fudan a bp belgrad vasútvonal és debreceni akugyár.
Egy ilyen ki nem mondott embargót kivetni kínára.
Úgy mint az írek.
Ott sincs sehol semmi rasszizmus....de ha kínai boltot mert nyitni a varosban az a bolt fel lesz gyújtva.
12/14 anonim válasza:
Orbán csak lopni akkar hol érdekli ött az ország azt hiszed a kinaiak nézik mire költi a túlárazot hitelt nem az eu ember.
13/14 anonim válasza:
"a Fudan színvonalasabb mint BÁRMELYIK egyetem az EU-ban."
ezt tök komolyan írtad le, vagy azért te is tudsz arról, hogy mekkora nagy ordas hazugság ez?
14/14 anonim válasza:
Toloncoljak ki az osszes rohadt sargat!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!