Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarországon megépül a...

Ha Magyarországon megépül a Fudan egyetem kinai hitelből akkor Európába bejön a kinai szocializmus?

Figyelt kérdés
Kinai hitelből felépülhet a Fudan egyetem , egy sikeres társadalmi népszavazást követően, ezzel is kiárusitva lehet az ország majd a jövőben, esetleg a kinai elvárások valamint a hitel miatti tartozás miatt , ha bármilyen szociaalizmusi kinai elvárást megszeg a kormány , akkor itt is olyan rendszer lesz mint ott , esetleg ez lehet a kormány célja ezzel vagy mi más.

2022. aug. 18. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%

Én nem tudom felfogni orbán kínai mániáját.

Először letre hozta nekik a letelepedesi kötvényt, most meg adó mentes aku gyár meg fudan európai kémközpont.

Eleve egy kínai nem asszimilalodik.

Nem akar magyarrá válni...

Szerintem a logikus lépés az lenne, hogy kitoloncolni a 800ezer kínait az orszagból és azonnal felfüggeszteni az ilyen hazaáruló 100 eves hitel témakat mint a fudan a bp belgrad vasútvonal és debreceni akugyár.

Egy ilyen ki nem mondott embargót kivetni kínára.

Úgy mint az írek.

Ott sincs sehol semmi rasszizmus....de ha kínai boltot mert nyitni a varosban az a bolt fel lesz gyújtva.

2022. aug. 22. 07:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Orbán csak lopni akkar hol érdekli ött az ország azt hiszed a kinaiak nézik mire költi a túlárazot hitelt nem az eu ember.
2022. aug. 22. 07:38
 13/14 anonim ***** válasza:
84%

"a Fudan színvonalasabb mint BÁRMELYIK egyetem az EU-ban."

ezt tök komolyan írtad le, vagy azért te is tudsz arról, hogy mekkora nagy ordas hazugság ez?

2022. szept. 1. 17:53
 14/14 anonim ***** válasza:
8%
Toloncoljak ki az osszes rohadt sargat!!!!!
2022. okt. 13. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!