Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az én családomat nem védi meg...

Az én családomat nem védi meg a kormány a rezsinövekedéstől?

Figyelt kérdés

Két gyerekünk van egy szigeteletlen házban élünk a családommal, csak pár szobát fűtünk és így is 220 m3 a havi fogyasztásom gázban...

Én jelenleg a kormányablakban vagyok ügyintéző párom a településen óvónő, mi lesz most így velünk? Lesz valami gázárkompenzáció?

2022. aug. 18. 08:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
18: Teljesen mindegy, hova rakta az X-et, attól még nem lesz szigetelve a ház, pedig az a megoldás. És nem, nem a kormány dolga leszigetelni egy magánházat.
2022. aug. 18. 09:43
 22/30 anonim ***** válasza:
72%

# 21:

Miért nem? MZP azt ígérte minden házat leszigetelnek és fűtéskorszerűsítenek, ingyen.

2022. aug. 18. 09:58
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
"Kinek mit intéz a kormánya" mondta volt Viktor Győzövics orákulum.
2022. aug. 18. 09:59
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Reális megoldások: elköltöztök, csak egy szobát fűtötök, vagy télen alszotok kabátban. A kormánytól segítséget ne várj.
2022. aug. 18. 10:12
 25/30 anonim ***** válasza:
95%

21# ne ferdíts. MZP azt mondta, hogy a rezsicsökkentés jelenlegi formában káros, megtévesztő és ha energetikai válság jön (ami már a kampány alatt jócskán jelentkezett) az emberek jócskán rá fognak fizetni. Azt is mondta, hogy a jelenlegi formát át kell alakítani, évek alatt ki kell vezetni és a rászorulóknak biztosítani hatósági árat/támogatást.

Emellett azt is mondta, hogy a rezsicsökkentés arra motiválta az embereket, hogy nem kell költeni felújításra, energetikai korszerűsítésre, hiszen majd állambácsi megvéd és bármi történik, itt olcsó lesz az áram és a gáz. Figyelmeztetett, hogy ez nem így van és hogy rezsicsökkentés helyett állami pályázatokat és milliárdos támogatási programokat kell létrehozni energetikai korszerűsítésre, főleg a régi házak esetén.

Tudod mi volt a reakció? Hazaáruló, felrúgja a keleti kapcsolatokat, megszünteti a rezsicsökkentést, háborúba vezet.

Majd eltelt a választások után 2 hónap és első intézkedések között szüntette meg (alakította át) 1 lépésben a Fidesz kormány a rezsicsökkentést és közölték: aki az átlagfogyasztás felett fogyaszt, „annak gondoskodnia kell arról, hogy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti részt” (klasszikusokat csak szó szerint, ez Orbán Viktor szájából hangzott el).

2022. aug. 18. 10:16
 26/30 anonim ***** válasza:
88%

" Teljesen mindegy, hova rakta az X-et, attól még nem lesz szigetelve a ház"

Melyik kormány csinált ebből az országból gyarmatországot, hulladék fizetésért?

Gyanítom, ha akarta se tudta volna a házát szigetelni, pláne, ha:

"Én jelenleg a kormányablakban vagyok ügyintéző párom a településen óvónő"

Ezeken a helyeken híresen magas a fizetés.

2022. aug. 18. 10:18
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

"Melyik kormány csinált ebből az országból gyarmatországot, hulladék fizetésért?"

Az összes.

2022. aug. 18. 12:06
 28/30 anonim ***** válasza:
83%

"Az összes."

Mesélj még. A fidesznek bőven lett volna rá ideje, hogy jó irányba terelje a dolgokat.

De nem, a sok birka meg még bégetett is hozzá. Hát semmi gond, most akkor majd fizessék a világpiaci árakat, a Kelet-Európai minimálbérből, sok sikert hozzá.

2022. aug. 18. 12:45
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

28#

"A fidesznek bőven lett volna rá ideje, hogy jó irányba terelje a dolgokat."

Nem tudok olyan dolgokon felháborodni ami borítékolható volt. Nem tehetünk semmit, ha a birkák nem ismerik fel a rossztevőiket.

2022. aug. 18. 13:01
 30/30 anonim ***** válasza:
53%
28 ezzel nem cáfolsz semmit. Ha valaki azt állítja, hogy az összes ciklusból (8) mindenki átvert, és te azt állítod, hogy ebből az utóbbi 3 sem tett másképp, azzal csak igazolod részben az állítást.
2022. aug. 18. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!