Az én családomat nem védi meg a kormány a rezsinövekedéstől?
Két gyerekünk van egy szigeteletlen házban élünk a családommal, csak pár szobát fűtünk és így is 220 m3 a havi fogyasztásom gázban...
Én jelenleg a kormányablakban vagyok ügyintéző párom a településen óvónő, mi lesz most így velünk? Lesz valami gázárkompenzáció?
# 21:
Miért nem? MZP azt ígérte minden házat leszigetelnek és fűtéskorszerűsítenek, ingyen.
21# ne ferdíts. MZP azt mondta, hogy a rezsicsökkentés jelenlegi formában káros, megtévesztő és ha energetikai válság jön (ami már a kampány alatt jócskán jelentkezett) az emberek jócskán rá fognak fizetni. Azt is mondta, hogy a jelenlegi formát át kell alakítani, évek alatt ki kell vezetni és a rászorulóknak biztosítani hatósági árat/támogatást.
Emellett azt is mondta, hogy a rezsicsökkentés arra motiválta az embereket, hogy nem kell költeni felújításra, energetikai korszerűsítésre, hiszen majd állambácsi megvéd és bármi történik, itt olcsó lesz az áram és a gáz. Figyelmeztetett, hogy ez nem így van és hogy rezsicsökkentés helyett állami pályázatokat és milliárdos támogatási programokat kell létrehozni energetikai korszerűsítésre, főleg a régi házak esetén.
Tudod mi volt a reakció? Hazaáruló, felrúgja a keleti kapcsolatokat, megszünteti a rezsicsökkentést, háborúba vezet.
Majd eltelt a választások után 2 hónap és első intézkedések között szüntette meg (alakította át) 1 lépésben a Fidesz kormány a rezsicsökkentést és közölték: aki az átlagfogyasztás felett fogyaszt, „annak gondoskodnia kell arról, hogy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti részt” (klasszikusokat csak szó szerint, ez Orbán Viktor szájából hangzott el).
" Teljesen mindegy, hova rakta az X-et, attól még nem lesz szigetelve a ház"
Melyik kormány csinált ebből az országból gyarmatországot, hulladék fizetésért?
Gyanítom, ha akarta se tudta volna a házát szigetelni, pláne, ha:
"Én jelenleg a kormányablakban vagyok ügyintéző párom a településen óvónő"
Ezeken a helyeken híresen magas a fizetés.
"Melyik kormány csinált ebből az országból gyarmatországot, hulladék fizetésért?"
Az összes.
"Az összes."
Mesélj még. A fidesznek bőven lett volna rá ideje, hogy jó irányba terelje a dolgokat.
De nem, a sok birka meg még bégetett is hozzá. Hát semmi gond, most akkor majd fizessék a világpiaci árakat, a Kelet-Európai minimálbérből, sok sikert hozzá.
28#
"A fidesznek bőven lett volna rá ideje, hogy jó irányba terelje a dolgokat."
Nem tudok olyan dolgokon felháborodni ami borítékolható volt. Nem tehetünk semmit, ha a birkák nem ismerik fel a rossztevőiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!