Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az én családomat nem védi meg...

Az én családomat nem védi meg a kormány a rezsinövekedéstől?

Figyelt kérdés

Két gyerekünk van egy szigeteletlen házban élünk a családommal, csak pár szobát fűtünk és így is 220 m3 a havi fogyasztásom gázban...

Én jelenleg a kormányablakban vagyok ügyintéző párom a településen óvónő, mi lesz most így velünk? Lesz valami gázárkompenzáció?

2022. aug. 18. 08:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%
Kinek mit intézett a kormánya. 🙃
2022. aug. 18. 09:00
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz mi köze pl. a német koránynak, hogy mennyit fizet egy német privát cég?

El tudná valaki ezt magyarázni nekem?

2022. aug. 18. 09:06
 13/30 anonim válasza:
70%
Ha ezt el kell magyarázni akkor komoly gond van nálad! Meg kellene nézni más kormányok gazdaságpolitikáját és az adózási rendszerét. Ott nem csak a politikai elit fejlődik hanem a nép is.
2022. aug. 18. 09:10
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
#13 Ahhoz mi köze a magyar kormánynak, hogy mennyit fizet a magyar rezsit? Gondolom itt nincs privát cég. 🤔
2022. aug. 18. 09:11
 15/30 anonim ***** válasza:
23%
#13 tulajdonképpen nem mondtál semmit. Gondolom akkor nem te lennél az aki képes elmagyarázni.
2022. aug. 18. 09:17
 16/30 Fsms ***** válasza:
90%

Sajnos a Fidesz valóban megtévesztette az embereket. Elhitette, hogy az energia szinte ingyen van, hogy a kormány bármilyen helyzetet tud kezelni, etc. Nulladik pertől mondtam, hogy a sok látvány beruházásnak megfizetjük az árat sokszorosan.

Ráadásul mesterségesen alacsonyan tartotta a béreket. Mostanra kiderült, hogy ov nem tudja legyőzni a piacot, az oroszok kezében csak egy báb volt.

Tragikus idők jönnek.

2022. aug. 18. 09:18
 17/30 anonim ***** válasza:
4%

"Sajnálom, de az elmúlt 10-15 évben nem jutott eszetekbe leszigetelni a családi házat? Mert így gyakorlatilag a levegőt és a szelet fűtitek a házatok körül."

Miből? Tetyűből? De nagy okosságot mondtál ezzel.

2022. aug. 18. 09:19
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
Van rá egy fogadásom, hogy áprilisban a kérdező hova rakta az ikszet, kár volt.
2022. aug. 18. 09:27
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

#17 talán abból, hogy nem a fideszre kellett volna szavazni pl 2014-től. A "népnyúzó" lipsik mióta is mondogatják, hogy nem hatósági árral kéne rezsit csökkenteni hanem energiahatékonysági beruházásokkal/támogatással?

Én most kivárok. Szerencsére én tudtam szigetelni, a fidesz szavazóbázis meg majd szépen ceausescu után küldi a szellemi örökösét (orbánra gondolok, a gyengébbek kedvéért)

2022. aug. 18. 09:28
 20/30 anonim ***** válasza:
62%

Energiaválság van, drága a gáz.

Igen, a Fidesz hazudott és már év elején tudták hogy rezsiemelés lesz. Egyedül a szavazóik nem tudták.

Butaság volt a kormányra bízni a család biztonságát és a ház fűtését. Nincs kommunizmus, ha drága a gáz kevesebbet kell fogyasztani vagy többet fizetni.

Nem fogjuk az adófizetők pénzéből finanszírozni 3 millió vidéki kádár-kocka havi százezres gázszámláját, erre nem is gondoljon senki.

Klímakatasztrófa van, az Alföld sivatagosodik és a tavaink, folyóink száradnak. 10 éve kellett volna az energiatakarékosságon gondolkodni, de most sem késő.

2022. aug. 18. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!