Általánosságban elmondható,hogy a balibbek közt több volt az emos és "páwa?"
20.
Meg a bankoknál, sok multinál is.
Nálunk is van dresszkód.Férfiaknál galléros póló vagy ing, rövid nadrág tiltott.
Bankoknál az ablakban üldögélni gyakorlatilag a gyártósoros biorobot szint.
Multiknál ügyintézni szintén.
Én lassan 20 éve dolgozok az IT szakmában, összesen egy olyan cégbe futottam bele eddig ~8 évvel ezelőtt, ahol volt dress code, de persze ilyen nyominger helyre eszembe se volt elmenni dolgozni, már az első körös, HR-es állásinterjún megmondtam a kis p-csának, amikor a dress kódról kezdett magyarázni, hogy akkor itt és most vége az interjúnak, de egy ingyen tanácsot adok, legközelebb a fejvadásszal is közöljék, hogy dress code van, ne az első interjún derüljön ki, mert feleslegesen rabolják ezzel a szakemberek drága idejét.
Nemrég szembejöttek a linkedin-en ennek a cégnek az álláshirdetései - már úgy hirdetnek minden IT-s pozit, hogy nincs dress code.
Ez ilyen, akinek normális szakmája és abban komoly tudása van, annak bizony nincs dress code.
"Elég sok precedens volt már arra ,hogy sokan azt sem tudják mi a tüntetés célja,a legtöbb kvázi a "buli" kedvéért szórakozik ott.Indirekt módon is támogatva a baloldal törekvéseit."
Ez MINDEN tömegtüntetéssel így van. Ne gondold, hogy a Békemenetről mindenki tudja, miről van szó. Buszozhat, láthatja Budapestet, merő haszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!