Általánosságban elmondható hogy a balosokból nagyobb eséllyel lesznek árulók?
Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 07:41
6/19 anonim válasza:
A minap is mentem ki az ecserire árulni egy nagy haza feliratu táblát, de a kutya nem akart odajönni, pedig kiabáltam, hogy áron alul adom és nem csak RUB-elbe lehet fizetni, de, hát büdös húst senki se akar venni!
7/19 anonim válasza:
6-os kaptá lájkot, most már írd le mit akarna jelenteni az irományod.
Mert ez így körülbelül ilyesmi: Elmentem a boltba venni sajtot, hangosan kérdeztem hol a sajt,de, senki nem akar biciklit venni.
8/19 anonim válasza:
Igen.Ezt nem is titkolják.Besúgóhálózatok, nemzeti vagyon kiárusítása, külföldi sereg behívása, nemzetellenes ég,nyugati ideológiák majmolása,csak az idegen a jó,stb,stb.Nekik ez az életelixirjük.Rombolni,rosszat csinálni.Egyébként ha jól megfigyeled a balosokat,rájuk van írva a rosszindulat és a gyűlölet.
9/19 anonim válasza:
Jelenleg a fideszkormány árusítja ki Kínának és az oroszoknak hazánkat, hogy a NER-haverok a zsebüket tömhessék.
10/19 Isti22 válasza:
1) Hát nézzük csak... melyik vezető szokta rendszeresen megvétózni szövetségesei (EU) határozatait? A jobboldali Orbán.
2) Ki lépett ki a Varsói Szerződésből? A jobboldali Antall.
3) Ki próbált kifarolni a német szövetségből a második világháborúban? A jobboldali Horthy.
4) Ki tette le előbb a fegyvert Németországnál az első világháborúban? A jobboldali Magyar Nemzeti Tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!