A kopaszok nagyobb eséllyel követnek el általánosságban büncselekményt mint a nem kopaszok?
A fehér férfiaktól kell leginkább tartani, minél kopaszabb valaki, annál több fehér bőr látszik, szóval annál "fehérebb", annál gyakrabban követnek el bűncselekményt.
De ne aggódj, az arab, perzsa, színesbőrű férfiak aranyosak, cukcsik :)
(megj.: A kopaszodás összefüggésbe hozható a magas tesztoszteron-szinttel, a magasabb tesztoszteron-szint pedig rendszerint agresszívebb viselkedéssel párosul.)
#1 ezzel a magasabb tesztoszteron szint mesével vigasztalják magukat a kopaszodók. Azonban ennek semmi alapja nincsen. A kopaszodok hajhagymák genetikailag egyszerűen érzékenyebbek a tesztoszteronra, pontosabban a dihidrotesztoszteronra.
Ezt azért tudom, mert én is erősen kopaszodom és sokat kutakodtam a témában.
Az hogy ki mikor kopaszodik meg vagy nem kopaszodik meg, csak sima genetikai szerencsejáték.
De az evolúció abba az irányba mutat, hogy idővel teljesen szőrtelen lesz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!