Ha az oroszokat ennyire sújtják a szankciók, akkor miért retteg a nyugat a tél miatt?
Én nem rettegek.
Szerintem senki sem retteg. Amúgyis globális felmelegedés van. Annak az esélye, hogy durva tél lesz, gyakorlatilag nulla.
20:56: nem-e?
Akkor miért a mi gáztározóink feltöltöttsége van a legalacsonyabbak között az unióban?
Ugye, kinek mit intézett a kormánya.
Azért nemtom én 5 fokban is szeretnék fűtést kapcsolni, nem cska ha durva lesz a tél :D
Az oroszokat szivatják a szankciók, de ez két élű fegyver, és európa termosztátja az oroszok kezébne van, ha őkket szivatja az eu miért ne csavargatnák meg egy kicsit visszavágásként?
Lexarom a gázt, villannyal fűtök, és ha nem lesz kenyér a boltokban, akkor kalácsot fogok enni.
"Akkor miért a mi gáztározóink feltöltöttsége van a legalacsonyabbak között az unióban?
Ugye, kinek mit intézett a kormánya."
Erre mondják, hogyha csendben maradtál volna akkor bölcs maradtál volna.
Ha a magyar tározók fullon vannak, akkor a lakosság is, és az ipar is bőven, spórolás nélkül kihúzza a telet. A németek 100% töltöttség mellett egy hónapig sem bírnák. Fajlagosan egy főre vetítve nálunk a legnagyobb a tárolókapacitás. A mi 35% töltöttségünk sokkal megnyugtatóbb, mint a németek 80%-a, főleg úgy, hogyha ők elérik a 100%-ot, még ha tudnának, akkor sem képesek többet spájzolni.
Na szerintem sikeresen pályázhatnál júniós posztra mondjuk valamilyen gyuribácsis szervezet képviseletében. Biztos befutó vagy és máris sok barátod van ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!